Dit artikel gaat over Byton. Lees dus snel verder wanneer je wel meer over dit onderwerp te weten zou willen komen!

Het is zo dat dit artikel die je nu aan het doornemen bent over Byton gaat. Nadat je dit artikel hebt doorgenomen zou je dan ook goed over dit desbetreffende onderwerp geïnformeerd moeten zijn. Vandaar dat het dus verstandig is om door te lezen wanneer Byton een onderwerp is dat je interesse wel prikkelt. Op deze manier kan je immers allerlei informatie te zien krijgen die met Byton te maken heeft.

 

Algemene informatie over Byton

Ik vind het verstandig om je nu op dit punt van dit artikel algemene dingen over Byton te gaan vertellen. Het is immers bijvoorbeeld mogelijk dat je dit nu leest zonder al op de hoogte te zijn van wat Byton voor iets is. Als dit inderdaad ook voor jou geldt hoop ik dit nu dus te kunnen gaan verduidelijken door algemene informatie die over Byton gaat te gaan verstrekken.

Het is zo dat Byton een automerk was. Dit automerk is op de dag van vandaag dus niet meer actief. In zijn bestaan richtte dit automerk zich verder op de productie van volledig elektrische voertuigen. Dit automerk is verder ooit ontstaan door middel van een samenwerking tussen onder andere voormalig kopstukken van de automerken BMW en Nissan. Het is dan ook zo dat dit automerk zich zowel op Europa en op Azië probeerde te focussen. Zo zat het hoofdkantoor van deze onderneming in de periode dat Byton actief was bijvoorbeeld in de Chinese stad genaamd Nanjing gevestigd.

 

De geschiedenis van Byton

Het is goed mogelijk dat je de geschiedenis van Byton wel interessant vindt wanneer je tot op dit punt van dit artikel die in het teken van dit desbetreffende automerk staat terecht bent gekomen. Vandaar dat ik nu ook nog meer over de geschiedenis van dit automerk wil gaan vertellen!

Byton werd in het jaar 2016 opgericht. Destijds gebeurde dit echter wel onder een andere naam. Vervolgens zijn er meerdere malen flinke sommen geld geïnvesteerd in deze onderneming, maar Byton is nooit echt van de grond gekomen. Zo zijn er bijvoorbeeld wel conceptauto’s door Byton gemaakt maar de productie hiervan is nooit van start gegaan. Uiteindelijk is Byton namelijk in het jaar 2021 gestopt vanwege financiële problemen.

 

De Byton auto’s

Er zijn door Byton in zijn bestaan 2 verschillende conceptauto’s uitgebracht. Hier wil ik je nu verder meer over gaan vertellen aangezien het goed mogelijk is dat je deze auto’s wel interessant vindt wanneer je tot op dit punt van dit artikel terecht bent gekomen.

Byton M-Byte

De Byton M-Byte is de eerste auto geweest die ooit door Byton onthuld werd. Dit gebeurde namelijk tijdens een editie van de CES in het jaar 2018, wat overigens een beurs is waarbij nieuwe elektronica producten vertoond worden. De Byton M-Byte was verder trouwens het beste te classificeren als een SUV. Dit staat voor Sport Utility Vehicle en zijn auto’s die doorgaans redelijk hoog op de weg liggen en hierdoor ook beter op off road wegen kunnen rijden dan de meeste andere auto’s.

Byton K-Byte

Het is zo dat de Byton K-Byte de tweede en tevens de laatste auto is geweest die ooit door Byton ontwikkeld werd. Deze auto werd overigens ook op een editie van de CES onthuld. Verder is het zo dat de Byton K-Byte een sedan was. Dit is de naam voor auto’s waarbij het bagagegedeelte is afgesloten van het passagiersgedeelte. Aan de onderkant van dit artikel is verder overigens een afbeelding te zien waarop de Byton K-Byte terug te zien is. Wanneer je te weten wil komen hoe deze desbetreffende auto eruit zien is het dus een goed idee om deze afbeelding te gaan bekijken!

 

In een Byton auto gaan rijden

Er bestaat een goede mogelijkheid dat je wel in een Byton auto zou willen gaan rijden wanneer je tot op dit punt van dit artikel die over zulke auto’s gaat terecht bent gekomen. Het is echter alleen zo dat dit een lastig verhaal gaat worden helaas wanneer dit inderdaad het geval is. Aangezien de auto’s van Byton nooit in productie zijn gegaan kan je deze auto’s immers eigenlijk nergens terug vinden. Hierdoor kan je dus ook niet echt in deze auto’s gaan rijden.

 

Tot slot

Dit artikel die over Byton gaat is richting zijn einde aan het gaan. Er is inmiddels namelijk al een hele hoop over dit desbetreffende automerk verteld in dit artikel. Op dit punt valt er dus in ieder geval voor zover ik weet niets meer over Byton te vertellen dat echt nog dingen aan dit artikel zou kunnen toevoegen. Vandaar dat ik dit artikel nu ook richting zijn einde aan het brengen ben.

Voordat ik dit artikel helemaal tot zijn einde laat komen wil ik je trouwens wel graag eerst nog even het een en ander gaan vertellen over een aantal van de andere artikelen die hier op www.goedkope-lease-auto.com zijn terug te vinden. Het is namelijk erg goed mogelijk dat er hier op deze website nog meerdere andere artikelen zijn terug te vinden die je wel interessant vindt. Vandaar dat het dus leuk kan zijn om nog meer over deze desbetreffende artikelen te weten te komen!

Zo is het namelijk bijvoorbeeld mogelijk dat je het artikel die over Lynk & Co gaat en hier op deze website staat wel kan waarderen. Lynk & Co is immers net zoals dat bij Byton het geval was een automerk waarbij er samen wordt gewerkt door partijen uit Azië en Europa die zich richt op de productie van elektrische voertuigen.

Ook het artikel die over Tesla gaat zou verder nog een ander artikel van deze website kunnen zijn die je blijkt te kunnen waarderen. Tesla is namelijk een automerk dat zich richt op de productie van volledig elektrische auto’s. Bij Tesla doen ze dus hetzelfde als dat men bij Byton van plan was.

 

Byton K-Byte afbeelding

Op de bovenstaande afbeelding kan je de Byton K-Byte zien. Vandaar dat ik het ook wel toepasselijk vond om deze afbeelding toe te gaan voegen aan dit artikel die over Byton gaat.