VLF
Wil je meer over VLF te weten komen? Lees dan snel verder!
Het is zo dat dit artikel die je nu aan het doornemen bent over VLF gaat. Wanneer dit een onderwerp is dat je wel interessant vindt is het dus verstandig om door te lezen. Op deze manier kan je immers allerlei informatie te zien krijgen die met VLF te maken heeft. Je zou nadat je dit artikel hebt doorgenomen dan ook op een goede manier over dit onderwerp geïnformeerd moeten zijn.
Algemene informatie over VLF
Ik wil nu nog enigszins aan het begin van dit artikel die over VLF gaat algemene informatie die over dit desbetreffende onderwerp gaat gaan bespreken. Zo hoop ik namelijk bijvoorbeeld duidelijk te kunnen gaan maken waar dit over gaat voor de mensen die dit nu lezen en nog niet weten wat VLF voor iets is. Het is immers niet optimaal wanneer dit inderdaad het geval is.
VLF is trouwens een automerk. In principe wordt er dus over auto’s gesproken wanneer het over VLF gaat. Dit zijn dan verder overigens zeker geen doorsnee auto’s waar dan over gesproken wordt. VLF is immers een automerk dat sportauto’s produceert. De VLF auto is dus in principe instaat om uitzonderlijke prestaties te leveren.
Verder is het overigens zo dat VLF een automerk is dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. In dit land is de onderneming die verantwoordelijk is voor de productie van de VLF auto namelijk opgericht. De volledige naam van de desbetreffende onderneming is trouwens VLF Automotive. Het is verder echter niet zo dat deze onderneming en de VLF auto echt volledig uitsluitend aan de Amerikaanse landgrenzen gebonden zijn. Zo is de VLF immers bijvoorbeeld ook gewoon buiten dit land bekend.
De geschiedenis van VLF
Zoals je waarschijnlijk al wel door hebt is het zo dat ik je nu nog meer wil gaan vertellen over de geschiedenis van VLF. Het kan immers leuk zijn om hier meer over te weten te komen wanneer VLF iets is dat je wel interesseert. Door meer over de geschiedenis van VLF te weten te komen leer je VLF en zijn auto’s namelijk in principe steeds beter kennen.
Het is overigens zo dat VLF nog een erg jong automerk is. Hierdoor is het zo dat er niet bijster veel over de geschiedenis van VLF valt te vertellen. Dit automerk heeft immers simpelweg nog niet zoveel tijd gehad om een uitgebreide geschiedenis op te bouwen. Het is namelijk zo dat VLF in het jaar 2012 is opgericht. Destijds had dit automerk overigens nog wel een andere naam. Aanvankelijk heette dit automerk namelijk simpelweg VL. Dit automerk werd destijds trouwens opgericht door Gilbert Villarreal en Bob Lutz. Vandaar dat dit automerk destijds ook VL heette. Deze naam was namelijk tot stand gekomen door de eerste letter van de achternaam van beide heren samen te voegen. Vervolgens sloot in 2016 ook nog Henrik Fisker aan bij het automerk in kwestie, waardoor de letter F dus nog werd toegevoegd aan de naam van dit automerk.
Verder is het trouwens zo dat zowel Henrik Fisker, Bob Lutz en Gilbert Villarreal alle 3 al een hoop hadden bereikt (binnen de auto industrie) voordat ze met VLF begonnen. Zo had Bob Lutz namelijk bijvoorbeeld al belangrijke functies bekleed bij grote Amerikaanse auto ondernemingen zoals Ford[LINK], General Motors en Chrysler. Henrik Fisker had verder al gewerkt als ontwerper voor tal van grote automerken zoals Aston Martin, Ford en BMW, en hij had ook al zijn eigen automerk met de naam Fisker[LINK] opgericht. Vandaar dat het niet zo gek is dat VLF eigenlijk al vanaf het begin instaat was om auto’s op de markt te brengen die het een en ander te bieden hebben. De personen die het voor het zeggen hebben bij VLF hadden hier immers dus al verstand van.
Nadat de onderneming in kwestie in 2012 werd opgericht ging deze onderneming zich overigens vrijwel direct bezighouden met de ontwikkeling van auto’s. Uiteindelijk werd in 2016 gestart met de productie van de eerste echte productie VLF auto.
VLF auto’s
Eigenlijk staat dit gehele artikel in het teken van de VLF auto. Het lijkt mij dus een goed idee om nu nog meer over deze desbetreffende auto’s te gaan vertellen. Het is immers ook zo dat de VLF auto een autosoort is die wel het een en ander te bieden heeft. Hierdoor is het zeker leuk om je het een en ander over VLF auto’s te gaan vertellen! Ondanks dat VLF Automotive zoals je net al hebt kunnen lezen nog niet al te lang bestaat is het trouwens zo dat er inmiddels toch al wel tal van verschillende auto’s door dit automerk op de markt gebracht zijn. Vandaar dat er zeker het een en ander over de VLF auto valt te vertellen. Daarom wil ik dit nu dus ook daadwerkelijk gaan doen.
VLF Destino
De VLF Destino is de eerste auto geweest die ooit door VLF is aangekondigd. Vandaar dat ik het dus wel toepasselijk vind om je nu als eerste meer over deze desbetreffende VLF auto te gaan vertellen. Met de VLF Destino is het immers dus in principe allemaal begonnen wanneer het op de VLF auto aankomt.
Het is overigens zo dat de VLF Destino voor het eerst publiekelijk vertoond werd tijdens de autoshow genaamd NAIAS die in 2013 georganiseerd werd (NAIAS staat trouwens voor North American International Auto Show). Aanvankelijk was het verder de planning dat de VLF Destino gekocht zou kunnen worden vanaf 2014. Dit bleek echter iets te optimistisch, want uiteindelijk is de VLF Destino pas in 2016 ook echt daadwerkelijk op de markt gekomen.
Verder is het trouwens zo dat de VLF Destino een vrij grote en luxe 4 deurs sedan is. De term sedan wordt overigens gebruikt om auto’s mee aan te duiden die voorzien zijn van een bagageruimte die is afgesloten van het passagiersgedeelte van zo’n auto. Qua uiterlijk lijkt de VLF Destino verder heel erg op een andere auto genaamd de Fisker Karma. Om deze auto te maken heeft VLF namelijk de body van deze desbetreffende auto gebruikt. Het is immers ook zo dat VLF een sterke connectie tot Fisker heeft door middel van Hendrik Fisker, die zoals je ook al eerder hebt kunnen lezen een van de eigenaren van VLF is.
De Fisker Karma is echter een elektrische auto, terwijl de VLF Destino voorzien is van een verbrandingsmotor. Er zijn verder ook nog andere verschillen tussen deze beide auto’s. De VLF Destino is dus zeker een ander voertuig dan de Fisker Karma, ondanks dat deze beide auto’s van buiten af in ieder geval op het eerste gezicht vrijwel identiek lijken te zijn.
VLF Force 1
Een andere VLF auto waar ik je nog meer over wil gaan vertellen is de VLF Force 1. Deze auto is verder in principe het beste te omschrijven als een sportwagen. Net zoals bij de meeste sportwagens het geval is heeft de VLF Force 1 dan ook 2 deuren en 2 stoelen.
De VLF Force 1 is verder overigens ooit onthuld tijdens de autoshow van Detroit die in het jaar 2016 in deze Amerikaanse stad heeft plaats gevonden. 2016 is tevens het jaar geweest waarin de productie van de VLF Force 1 gestart is. Deze desbetreffende auto is verder trouwens ontwikkeld in samenwerking met een meneer met de naam Ben Keating. Verder is het zo dat de VLF Force 1 een auto is die overeenkomsten vertoont met de Dodge[LINK] Viper.
Aangezien de VLF Force 1 een sportwagen is kan deze auto trouwens indrukwekkende prestaties leveren. Deze auto heeft dan ook een motor met maar liefst 745 pk, en een gewicht van 1540 kilo. Hierdoor is de VLF Force 1 instaat om in iets van 3 seconden vanuit stilstand de 100 kilometer per uur te behalen. Deze desbetreffende auto kan verder een topsnelheid van net iets boven de 350 kilometer per uur aantikken.
VLF Rocket V8
Verder is de VLF Rocket V8 ook nog een VLF auto waar ik je meer over wil vertellen. Deze desbetreffende auto is trouwens gebaseerd op de Ford Mustang. De VLF Rocket V8 is dus een zogenaamde muscle car. Verder is het zo dat de VLF Rocket V8 ontwikkeld is in samenwerking met een onderneming met de naam Galpin Auto Sports. Dit is een onderneming die er in gespecialiseerd is om aangepaste varianten van de Ford Mustang uit te brengen. Vandaar dat dit dus de perfecte partner was voor de ontwikkeling van de VLF Rocket V8. Deze desbetreffende samenwerking tussen VLF en Galpin Auto Sports is trouwens tot stand gekomen doordat Hendrik Fisker Beau Boeckmann kende uit de tijd dat hij werkzaam was bij Aston Martin, en Beau Boeckmann is een erg belangrijk persoon binnen Galpin Auto Sports.
Het is overigens zo dat de VLF Rocket V8 een vermogen van 725 pk heeft. Hierdoor kan deze auto in zo’n 3.5 seconden vanuit stilstand naar de 100 kilometer per uur accelereren. De topsnelheid van de VLF Rocket V8 is verder zo’n 320 kilometer per uur. Het gewicht van de VLF Rocket V8 bedraagt verder bijna 1600 kilo.
In een door VLF geproduceerde auto gaan rijden
Er bestaat een goede kans dat je wel in een VLF auto zou willen gaan rijden wanneer je tot op dit punt van dit artikel die over dit soort auto’s gaat terecht bent gekomen. Vandaar dat ik nu dus wil gaan bespreken wat voor soort mogelijkheden er eventueel kunnen zijn wanneer het gaat over het rijden van een door VLF Automotive geproduceerde auto.
Een van de manieren waarop er in een VLF auto gereden kan worden is door zo’n auto aan te gaan schaffen. Nadat je een VLF auto hebt aangeschaft ben je hier immers de eigenaar van, waardoor je dan dus zelf kan bepalen om in zo’n desbetreffende auto te gaan rijden als dit iets is dat je zou willen gaan doen.
Verder zou je ook nog in een auto die de VLF naam draagt kunnen gaan rijden door zo’n soort auto te gaan huren. Dit is verder overigens wel in principe alleen een goede mogelijkheid om in een VLF auto te kunnen gaan rijden voor de korte termijn. Wanneer je het huren van een auto over een langere periode doortrekt is dit namelijk doorgaans erg onvoordelig.
Het is verder in theorie tevens mogelijk om in een VLF auto te gaan rijden door deze te gaan leasen. Het is verder overigens zo dat dit in principe het huren van zo’n soort auto voor een langere periode is. Een auto die je least krijg je namelijk doorgaans sowieso wel voor meerdere weken tot je beschikking.
Nog een andere eventuele mogelijkheid om in een VLF auto te rijden is door deze van iemand te lenen. Bij deze manier van het rijden van zo’n soort auto ben je echter wel helemaal geheel afhankelijk van andere mensen. Vandaar dat dit dus zeker geen manier van het rijden van een VLF auto is waar je echt vanuit kan gaan.
Tot slot
Dit artikel die in het teken van de VLF auto staat is richting zijn einde aan het gaan. Er is immers inmiddels al een hele hoop over dit soort desbetreffende auto’s verteld in dit artikel. Op dit punt valt er dus in ieder geval wat mij betreft niet echt meer iets over de VLF auto te vertellen dat echt nog dingen aan dit artikel zou kunnen toevoegen. Ik voel er daarom maar weinig voor om dit artikel nog heel erg veel langer te gaan maken. Vandaar dat ik dit artikel nu ook richting zijn einde aan het brengen ben.
Voordat ik dit artikel helemaal tot zijn einde laat komen wil ik je trouwens wel graag nog even het een en ander gaan vertellen over een paar van de andere artikelen die hier op www.goedkope-lease-auto.com terug gevonden kunnen worden. Het is immers goed mogelijk dat er hier op deze website nog andere artikelen staan die je ook wel kan waarderen. Het is daarom dus leuk om nog meer over deze desbetreffende artikelen te weten te komen!
Zo is het namelijk bijvoorbeeld mogelijk dat het artikel die over het automerk genaamd Cadillac gaat en hier op deze website staat wel op prijs zou kunnen stellen. Cadillac is immers net zoals VLF een automerk dat oorspronkelijk uit de Verenigde Staten komt. In ieder geval in dit opzicht zijn deze beide automerken dus met elkaar te vergelijken. Het zou daarom ook zeker zo zou kunnen zijn dat je het leuk vindt om meer over Cadillac te weten te komen wanneer je dit artikel die over VLF gaat kon waarderen.
Ook het artikel die over Donkervoort gaat zou mogelijk nog een ander artikel van deze website kunnen zijn die je interessant zou kunnen vinden. Donkervoort is immers net zoals VLF een redelijk kleinschalig automerk. Deze beide automerken zijn dus redelijk goed vergelijkbaar met elkaar.