Wil je meer te weten komen over het automerk W Motors? Lees dan snel verder!

Wanneer je meer te weten wil komen over het automerk genaamd W Motors ben je hier helemaal op de goede plek. Op deze pagina kan je namelijk werkelijk alles over dit automerk lezen. Zo kan je in het artikel dat op deze pagina te vinden is bijvoorbeeld van alles lezen over de auto’s die door W Motor’s geproduceerd worden en in het verleden geproduceerd werden. Het is dan ook zeker verstandig om dit artikel door te lezen wanneer je graag meer te weten zou willen komen over de auto’s van W Motors!

In dit artikel kan je overigens ook nog van alles lezen over de geschiedenis van W Motors. Verder staat er in dit artikel ook nog een hele hoop overige informatie over W Motors. Vandaar dat het eigenlijk altijd wel de moeite waard is om het artikel op deze pagina door te lezen wanneer je meer te weten wil komen over W Motors. Dit is namelijk een uitstekende manier om inderdaad over deze autobouwer te weten te komen! Ik wil je dan ook zeker aanraden om dit  artikel ook daadwerkelijk (volledig) door te lezen wanneer je daadwerkelijk meer over W Motors te weten wil komen.

 

Algemene informatie over W Motors

Zoals je waarschijnlijk al weet is W Motors een autoproducent. W Motors is overigens een onderneming die oorspronkelijk werd opgericht in Beiroet. Dit is de hoofdstad (en tevens ook de grootste stad) van het land genaamd Libanon. W Motors werd trouwens in het jaar 2012 opgericht. Destijds werd dit automerk opgericht door een meneer die Ralph R. Debbas heet. Je kan vinder in dit artikel trouwens meer lezen over de oprichting van W Motors. Wanneer je hier meer over te weten wil komen wil ik je dan ook zeker aanraden om snel verder te lezen! Ik ga verder in dit artikel namelijk dus nog uitgebreid de geschiedenis en dus ook de oprichting van W Motors bespreken. Het is daarom dus zeker de moeite waard om verder te lezen wanneer je hier meer over te weten wil komen.

Ondanks dat W Motors oorspronkelijk een onderneming uit Libanon is, is deze onderneming wel in (vrijwel) de gehele wereld actief. De auto’s van W Motors kunnen namelijk in principe overal ter wereld geleverd worden. Het is dus in principe ook gewoon mogelijk om in Nederland of omstreken een auto aan te schaffen die door W Motors is geproduceerd. Er zitten echter in Nederland geen officiële dealerships die de auto’s van W Motors verkopen. Toch zouden de auto’s die door W Motors worden geproduceerd wel gewoon op een Nederlands adres moeten kunnen worden geleverd. Wanneer je dit eventueel zou willen (en kan betalen) is het dus zeker mogelijk om een door W Motors geproduceerde auto te kopen wanneer je in Nederland of omstreken woont!

W Motors is overigens een automerk dat uitzonderlijke sportwagens produceert. De auto’s die (tot nu toe) door W Motors geproduceerd zijn hebben namelijk allemaal stuk voor stuk een zeer sportief karakter. Deze auto’s zijn dan ook eens instaat om zeer uitzonderlijke prestaties te leveren! Zo kunnen al deze auto’s bijvoorbeeld heel erg hoge snelheden behalen. Verder kunnen deze auto’s ook zeer snel optrekken en versnellen. Deze auto’s kunnen dan bijvoorbeeld ook enorm snel vanaf 0 kilometer per uur naar de 100 kilometer per uur accelereren. Kortom, W Motors maakt dus zeker geen saaie doorsnee auto’s. Vandaar dat deze auto’s ook gepaard gaan met toch wel hoge aanschafprijzen. Het is dus niet voor iedereen weggelegd om de eigenaar van een door W Motors geproduceerde auto te kunnen gaan rijden.

Het is trouwens zo dat W Motors het eerste echte automerk uit Libanon is die hoogstaande sportwagens produceert. Sterker nog, uit de gehele omliggende regio van Libanon komen eigenlijk zelfs vrijwel helemaal geen andere automerken die sportwagens produceren. Dit is dan ook een van de redenen dat W Motors een bijzonder automerk is. Dit is dan ook een van de redenen dat W Motors erg veel fans en bewonderaars heeft in eigen land en omstreken. Veel mensen uit deze regio zijn hierdoor immers erg trots op W Motors. De meeste andere sportwagen merken komen namelijk vrijwel allemaal oorspronkelijk uit Europa. Verder zijn er ook nog een aantal sportauto merken uit bijvoorbeeld de Verenigde Staten en Azië. Er was echter eigenlijk nog geen enkel automerk die sportwagens produceert uit het Midden-Oosten (dit is de regio waar Libanon toe behoort). Mede hierdoor wist W Motors dan ook al vrijwel direct een erg sterke en loyale groep aanhangers vanuit het Midden-Oosten te krijgen. Veel mensen uit deze regio zijn namelijk dus erg enthousiast dat er eindelijk een sportauto merk bestaat dat uit deze regio komt!

W Motors is behoort overigens dan ook tot de aller bekendste automerken van die afkomstig zijn uit het Midden-Oosten. Dit is erg bijzonder en indrukwekkend, aangezien W Motors nog niet zo heel erg lang bestaat. Zoals je al eerder in dit artikel hebt kunnen lezen bestaat W Motors namelijk pas sinds het jaar 2012. Ondanks dat dit automerk niet eens langer dan 15 jaar bestaat is het W Motors toch gelukt om uit te groeien tot een van de aller bekendste automerken uit heel het Midden-Oosten. Dit is zo indrukwekkend omdat de meeste automerken die wereldwijd erg bekend zijn vaak al tientallen jaren of soms zelfs al meer dan 100 jaar lang bestaan. Bij W Motors is dit echter dus niet het geval. Dit automerk bestaat namelijk dus pas zeer kort voor een bekend automerk. Vandaar dat het dus ook vrij uitzonderlijk is dat W Motors in zo’n korte periode toch al (wereldwijd) zoveel naamsbekendheid heeft weten op te bouwen! Dit komt echter ongetwijfeld doordat W Motors erg uitzonderlijke en unieke auto’s produceert die eigenlijk niet echt te vergelijken zijn met alle andere auto’s die tot nu toe gebouwd zijn. Hierdoor is het de auto’s van W Motors dus eigenlijk al sinds zijn oprichting gelukt om een naam voor zichzelf te maken in de autowereld, en zelfs hierbuiten.

Ondanks dat W Motors oorspronkelijk in de stad Beiroet is opgericht bevindt het hoofdkantoor van W Motors zich trouwens niet (meer in) in Beiroet, en zelfs niet meer in Libanon! Sinds het begin van het jaar 2013 zit het hoofdkantoor van W Motors namelijk in de stad Dubai die in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) ligt. Libanon en de Verenigde Arabische Emiraten zijn overigens wel landen die dichtbij elkaar liggen. Deze landen zijn dan ook allebei onderdeel van het Midden-Oosten.

Zoals je net al hebt kunnen lezen worden er door W Motors (voornamelijk) sportwagens geproduceerd. Hierdoor zijn de auto’s van W Motors zeer schaars. Het kost namelijk erg veel tijd en geld om sportwagens te ontwerpen en te produceren. Hierdoor zijn de auto’s die door W Motors worden geproduceerd trouwens over het algemeen zeer zeldzaam. Vandaar dat de meeste auto’s die door W Motors gemaakt zijn zoals je ook al eerder hebt kunnen lezen een flink prijskaartje hebben. Dit is natuurlijk ook niet zo vreemd, aangezien deze auto’s zeer bijzonder en uniek zijn, en ook nog eens uitzonderlijke prestaties kunnen leveren! W Motors is dan ook een erg exclusief automerk. De meeste auto’s die door W Motors worden geproduceerd worden dan meestal (tot nu toe in in ieder geval) in zeer beperkte hoeveelheden gemaakt. Daarom is het ook erg bijzonder om in het echt een auto te zien die door W Motors geproduceerd is!

Wanneer je ooit een auto die door W Motors geproduceerd is tegenkomt is de kans overigens erg klein dat je deze auto mist. Omdat de auto’s van W Motors zo uitzonderlijk en uniek zijn vallen deze auto’s namelijk erg op. Hierdoor mis je deze auto’s dus niet zo snel wanneer je deze eventueel bijvoorbeeld zou tegenkomen op straat. Je kan deze auto’s dan ook vaak zeer gemakkelijk onderscheiden van alle andere auto’s die op te weg te vinden is. Deze auto’s vertonen namelijk over het algemeen weinig overeenkomsten met de meeste andere auto’s die je (in Nederland) tegen komt op de weg.

Er zijn tot op de dag van vandaag trouwens nog niet al te veel auto’s uitgebracht door W Motors. Dit heeft veel te maken met het feit dat W Motors een onderneming is die nog niet heel erg lang bestaat. Hierdoor heeft W Motors dus nog niet heel erg lang de tijd gehad om vele auto’s te produceren. Het duurt verder ook erg lang om 1 exemplaar te maken van de auto’s van W Motors, aangezien dit een gecompliceerd proces is! Het is immers heel precies werk om de auto’s te maken die door W Motors worden geproduceerd. Verder is het zo dat het erg lang duurt om de auto’s te ontwikkelen die door W Motors geproduceerd worden. Vandaar dat het dus niet heel erg raar is dat er (nog) niet al te veel verschillende soorten auto’s zijn uitgebracht door W Motors. In de toekomst worden er echter ongetwijfeld nog veel meer nieuwe auto’s geproduceerd door W Motors. Hier zullen mogelijk ook wel auto’s bij zitten die minder exclusief zijn.

Op dit moment zijn er overigens (onder andere omdat de auto’s van W Motors nog zo exclusief zijn) weinig auto dealerships waar je de auto’s van W Motors kan aanschaffen. Er is echter bijvoorbeeld onder andere wel een officiële dealership van W Motors te vinden in de tropische stad genaamd Miami die aan de oostkust van de Verenigde Staten te vinden is. Verder heeft W Motors ook al een showroom in de stad Dubai.

 

De geschiedenis van W Motors

W Motors is een onderneming die een interessante geschiedenis op heeft weten te bouwen. Dit is erg bijzonder aangezien W Motors pas sinds het jaar 2012 bestaat zoals je al eerder in dit artikel hebt kunnen lezen. Zoals je ook al hebt kunnen lezen werd deze onderneming destijds opgericht in de stad genaamd Beiroet die in het land Libanon ligt. Je hebt ook al kunnen lezen dat deze onderneming destijds werd opgericht door een meneer genaamd Ralph R. Debbas.  Op de dag van vandaag is Ralph R. Debbas dan ook nog steeds de eigenaar van W Motors. Ralph Debbas is dan ook iemand die zeer belangrijk is geweest in de geschiedenis van W Motors tot nu toe. Wanneer Ralph Debbas er niet was geweest had W Motors immers nooit bestaan! Vandaar dat je dus rustig kan stellen Ralph Debbas ook de aller belangrijkste persoon uit de geschiedenis van W Motors is.

Zoals je mogelijk al wel door hebt is het overigens zo dat ik je nu graag nog meer wil gaan vertellen over de geschiedenis van  W Motors. De meeste mensen die interesse hebben in deze onderneming vinden het namelijk erg leuk en interessant om meer te weten te komen over de geschiedenis van W Motors! Door meer over de geschiedenis van deze onderneming te weten te komen ga je immers bijvoorbeeld als het goed is beter begrijpen hoe de auto’s die door W Motors geproduceerd zijn en in het het verleden geproduceerd werden tot stand zijn gekomen. Je leert deze desbetreffende onderneming en zijn auto’s op deze manier dus als het goed is beter kennen. Vandaar dat het dus ook zeker de moeite waard is om meer over te geschiedenis van W Motors te leren wanneer je een fan bent van de auto’s die door W Motors gemaakt zijn of nog steeds gemaakt worden. Daarom kan ik je ook zeker aanraden om jezelf te verdiepen in de geschiedenis van W Motors wanneer dit inderdaad het geval! Ik zou dan ook snel verder lezen als ik jou was.

Het is W Motors dus niet zomaar gelukt om binnen een aantal jaar uit te groeien tot een zeer bekende naam in de auto industrie. Sinds deze onderneming is opgericht in het jaar 2012 is er door W Motors namelijk erg veel tijd en moeite gestoken in het ontwikkelen en het produceren van de aller best mogelijke auto’s die zeer uniek waren en dis nog nooit eerder gemaakt waren. Vandaar dat de auto’s die (tot nu toe) door W Motors geproduceerd zijn al snel veel bekendheid opbouwden en vele bewonderaars wisten te vergaren over de hele wereld. Aangezien de auto’s van W Motors zo bijzonder zijn vallen deze auto’s immers ook heel erg op. Dit is dan ook zeker één van de redenen dat W Motors zo snel wist uit te groeien tot een onderneming die over vrijwel de hele wereld al bekend is! Hierdoor krijgen de auto’s van W Motors namelijk bijvoorbeeld over het algemeen meer aandacht dan de auto’s die door andere nieuwe automerken geproduceerd worden.

Voordat W Motors in het jaar 2012 werd opgericht werd trouwens dan ook al wel erg lang gewerkt aan het oprichten en het ontwikkelen van dit automerk. Er waren hier dan ook veel verschillende partijen bij betrokken. Zo waren hier bijvoorbeeld een aantal (Europese) automerken bij betrokken. Deze automerken hielpen namelijk onder andere met de ontwikkeling van de auto’s die later door W Motors geproduceerd werden en op de dag van vandaag nog steeds geproduceerd worden. W Motors heeft dus verschillende partners. De automerken die hierbij betrokken waren zijn echter niet hele grote en opzichzelfstaande automerken die hun eigen auto’s produceren. Dit zou natuurlijk ook best wel vreemd zijn, aangezien deze automerken dan mee hielpen om een nieuwe concurrent voor zichzelf te creëren.

De reden dat deze andere auto ondernemingen hebben geholpen bij de oprichting van W Motors is trouwens omdat Ralph R. Debbas niet in zijn eentje instaat was om zomaar compleet nieuwe auto’s te ontwikkelen en produceren die van zo’n hoge kwaliteit zijn als de auto’s die tot nu toe door W Motors zijn uitgebracht. Ralph R. Debbas heeft overigens wel een masteropleiding auto-ontwerp succesvol weten af te ronden. Ralph Debbas heeft dus zelf zeker wel veel verstand van auto’s en de manier waarop auto’s het beste ontworpen kunnen worden. Vandaar dat Ralph Debbas zelf ook wel gewoon een zeer belangrijke rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van de auto’s van W Motors. Het is dus niet zo dat de oprichter van W Motors de ontwikkeling van de auto’s die door deze onderneming worden geproduceerd volledig aan andere partijen overliet.

Buiten andere automerken om waren er overigens ook nog een hele hoop andere partijen betrokken bij de oprichting en de ontwikkeling van W Motors. Zo waren er hierbij bijvoorbeeld ook investeerders betrokken. Een voorbeeld hiervan is de FFA Private Bank. Dit is namelijk één van de aanvankelijke investeerders in W Motors. FFA Private Bank is overigens een bank die oorspronkelijk afkomstig is uit het land Libanon. Het hoofdkantoor van deze bank bevindt zich dan ook in Beiroet, wat de hoofdstad van Libanon is. Het is overigens geen toeval dat juist de FFA Private Bank in W Motors geïnvesteerd heeft. Zoals je al eerder hebt kunnen lezen in dit artikel is W Motors namelijk een onderneming die afkomstig is uit de stad Beiroet die zich in Libanon bevindt! FFA Private Bank is dus een bank die afkomstig is uit dezelfde stad als W Motors. Dit is dan ook een belangrijke reden dat juist deze bank in W Motors heeft geïnvesteerd. FFA Private Bank is verder dus al vanaf het begin een (groot) aandeelhouder in W Motors.

Uiteindelijk werd W Motors overigens officieel opgericht in juli van het jaar 2012 (11 juli om precies te zijn). Een aantal maanden later werd vervolgens het eerste prototype model van W Motors voor het eerst vertoond. Dit gebeurde destijds tijdens de Qatar International Motor Show die in januari van het jaar 2013 werd georganiseerd. Tijdens deze autoshow werd namelijk voor de eerste keer het eerste prototype van de Lykan HyperSport onthuld / vertoond. Dit was dus het aller eerste moment dat er een door W Motors geproduceerde auto aan het (grote) publiek vertoond werd. Het is dus zo dat dit een belangrijk moment was voor W Motors!

Niet heel lang na de autoshow die januari van 2013 werd georganiseerd in Qatar verplaatste het hoofdkantoor van W Motors overigens vanuit Beiroet in Libanon naar de stad Dubai die in de Verenigde Arabische Emiraten ligt. Voor deze verhuizing is nooit echt een officiële reden geven in een persverklaring, maar dit had er vast iets mee te maken dat Dubai misschien wel de hoofdstad van de wereld is wanneer het om luxueuze auto’s en sportwagens gaat. In deze stad zie je namelijk uitzonderlijk veel dure auto’s op de normale openbare wegen. Dubai is dan ook een stad die bekendstaat om zijn luxueuze plekken zoals hotels, waardoor W Motors dus een automerk is dat erg goed past bij deze stad.

Verder ligt Dubai niet heel erg ver van Beiroet verwijderd. Deze twee steden liggen dus wel als het ware nog steeds in dezelfde regio. In het jaar 2013 vond er trouwens ook nog een andere belangrijke / indrukwekkende gebeurtenis plaats in de geschiedenis van W Motors. In dit jaar werd de Lykan HyperSport namelijk gebruikt in de kaskraker film genaamd Furious 7 (ook wel Fast & Furious 7 genoemd) gebruikt. Hierdoor werd deze auto dus in één klap wereldberoemd voordat deze auto überhaupt al echt gemaakt werd voor de openbare wegen! Dit was dus een erg belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis van W Motors en de Lykan HyperSport. Toen de Lykan HyperSport in Furious 7 werd gebruikt was dit trouwens ook direct de aller duurste auto die tot op dat moment in de Fast en Furious reeks te zien was geweest.

Verder werden er ook nog op verschillende autoshow over de wereld versies van de Lykan HyperSport vertoond. Hierdoor werd deze auto dus alleen maar bekender en bekender voordat deze auto überhaupt te koop was. Uiteindelijk werd trouwens tijdens de Top Marques Monaco die in april van het jaar 2014 plaatsvond de productie uitvoering van de Lykan HyperSport gepresenteerd. De Top Marques Monaco is trouwens een soort show / tentoonstelling waar allerlei luxe goederen en voorwerpen zoals exclusieve auto’s en sierraden worden onthuld en tentoongesteld.

Vervolgens ging de verkoop van de Lykan HyperSport ook officieel van start in december van het jaar 2014. Destijds werd tevens bekend gemaakt dat er slechts 7 exemplaren van de Lykan Hypersport geproduceerd zullen worden die uiteindelijk te koop worden aangeboden. Er zijn dus in de hele wereld maar 7 exemplaren van de Lykan HyperSport te vinden. Deze auto is dan ook enorm zeldzaam! Een van de 7 exemplaren van de Lykan HypeSport werd trouwens in juni van het jaar 2015 verkocht aan de politie eenheid van Abu Dhabi. Abu Dhabi is overigens de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Dit is het land waarin het hoofdkantoor van W Motors zich zoals je ook al eerder hebt kunnen lezen sinds het jaar 2013 bevindt. Je kan dus wel stellen dat W Motors een uitstekende connectie met dit land heeft.

Ondanks dat W Motors een onderneming uit het Midden-Oosten is vond een groot deel de productie van de Lykan HyperSport trouwens plaats in de Italiaanse stad genaamd Turijn. W Motors is dan ook echt een onderneming die over de hele wereld actief is.

Zoals je al hebt kunnen lezen werd de Lykan HyperSport gebruikt in de wereldberoemde film genaamd Furious 7. Deze film kwam uiteindelijk officieel uit op 1 april van het jaar 2015. Vanaf dit moment waren er dus gelijk een stuk meer ogen gericht op W Motors. Zeker aangezien Furious 7 een film is die veel connecties heeft met auto’s. Er zijn dan ook vele autoliefhebbers die deze film bekeken hebben.

Nadat de Lykan HyperSport officieel werd uitgebracht bleven ze trouwens niet lang stil zitten bij W Motors. Er werden hierna namelijk vrijwel direct plannen voor een nieuwe auto gepresenteerd. Deze volgende auto van W Motors werd dan ook al snel na de het uitbrengen van de productversie van de  Lykan HyperSport uitgebracht. De ontwikkeling van deze auto werd namelijk vrijwel gelijk gestart na het uitbrengen van de Lykan HyperSport. Deze opvolgen van de Lykan HyperSport werd overigens de Fenyr SuperSport genoemd door W Motors.

De Fenyr SuperSport is trouwens net als zijn voorganger een zeer bijzondere en unieke auto. De Fenyr SuperSport is immers net zoals als de Lykan Hypersport een sportwagen. Vandaar dat deze auto ook instaat is om zeer bijzondere resultaten te leveren. Sportauto’s worden namelijk juist geproduceerd om zo snel mogelijk te kunnen rijden. Wanneer je meer te weten wil komen over wat voor indrukwekkende prestaties de Fenyr SuperSport allemaal kan leveren zou ik trouwens snel verder lezen als ik jou was! Verder in dit artikel ga ik dit namelijk uitgebreid bespreken. Je kan verder in dit artikel namelijk meer informatie vinden over de specificaties van de Fenyr SuperSport.

Zoals je net al hebt kunnen lezen werd er na het uitbrengen van de Lykan HyperSport vrijwel direct doorgeschakeld naar de ontwikkeling van de Fenyr SuperSport. Het duurde toch nog even voordat de Fenyr SuperSport ook daadwerkelijk in productie ging. Dit is natuurlijk eigenlijk ook helemaal niet zo vreemd, aangezien het natuurlijk een tijdje duurt om zo’n indrukwekkende auto als de Fenyr SuperSport te produceren. Toch heeft W Motors eigenlijk helemaal niet heel erg lang gedaan over de ontwikkeling van de Fenyr SuperSport. Deze auto werd namelijk aangekondigd in het jaar 2013. Vervolgens werd deze auto voor het eerst echt officieel onthuld tijdens de autoshow die in het jaar 2015 werd georganiseerd die de Dubai International Motor Show wordt genoemd. De Fenyr SuperSport werd dus als het ware onthuld tijdens een ‘thuiswedstrijd’ voor W Motors. De versie van de Fenyr SuperSport die tijdens de Dubai International Motor Show van 2015 georganiseerd werd was trouwens wel nog een conceptversie van deze auto. Vervolgens werd de productieversie van de Fenyr SuperSport iets later voor het eerst vertoond.

Dit gebeurde namelijk op 29 november van het jaar 2017. Deze onthulling van de productieversie van de Fenyr SuperSport vond trouwens (weer) plaats in Dubai waar W Motors destijds een nieuwe filiaal opende. Deze productieversie van de Fenyr SuperSport die 29 november van het jaar 2017 werd onthuld was overigens op vele punten aangepast ten opzichte van de eerste conceptversie van de Fenyr SuperSport die aanvankelijk in het jaar 2015 onthuld werd. In deze twee jaar werd er dus nog veel aangepast aan de Fenyr SuperSport. Hierdoor kwam de Fenyr SuperSport er vervolgens uiteindelijk uit te zien zoals op de dag van vandaag het geval is.

Tussen de jaren 2015 en 2017 is de Fenyr SuperSport overigens ook nog op meerdere verschillende andere (auto)shows die over de hele wereld plaats vonden tentoongesteld. Hierdoor wist deze auto al een grote wereldwijde bekendheid te vergaren voordat de productie van de versie van deze auto die voor de openbare weg bedoeld is van start ging.

Je hebt al eerder in dit artikel kunnen lezen dat er auto’s van W Motors in films gebruikt zijn. Deze auto’s zijn verder ook in een aantal videospelletjes terug te zien. Ondanks dat W Motors nog zo’n jonge onderneming is zijn de auto’s van deze onderneming al wel terug te vinden in meerdere entertainment producten. Dit toont dan ook wel aan dat de auto’s die door W Motors worden geproduceerd zeer bijzonder en indrukwekkend zijn. Er zijn namelijk weinig andere automerken die al zo vroeg in hun geschiedenis zo veel erkenning kregen als W Motors.   [mogelijk VERVOLG]

Een aantal voorbeelden van de games waarin auto’s van W Motors zijn opgenomen zijn trouwens “Project CARS” die verscheen in mei van het jaar 2015 en “Driveclub” die oorspronkelijk verscheen in het jaar 2014. Verder komt de Lykan HyperSport overigens ook voor in “Forza Motorsport 6” dat in het jaar 2016 werd uitgegeven, in “Asphalt 8: Airborne” uit 2013 en “CSR Racing” uit het jaar 2012. Dat de auto’s van W Motors inderdaad in bepaalde videospellen te zien zijn heeft overigens uiteraard ook bijgedragen aan het vergroten van de naamsbekendheid van W Motors en de auto’s die door deze geproduceerd zijn. Het feit dat de auto’s van W Motors ook in een aantal games voorkomen toont verder ook aan dat het dit automerk gelukt is om in een zeer korte tijd al uit te groeien tot een erg bekend automerk dat eigenlijk over de gehele wereld wel bekend is. De net benoemde spellen worden immers in principe over de gehele wereld gespeeld.

Sinds de oprichting van W Motors in het jaar 2012 is deze onderneming trouwens in een aantal verschillende opzichten veranderd en gegroeid. Zo is bijvoorbeeld ook het team van werknemers dat bij W Motors in dienst is door de jaren vergroot. Tegenwoordig werken dan ook al aardig wat verschillende werknemers met verschillende soorten functies bij W Motors.

Verder is W Motors overigens ook tegenwoordig bezig met het openen en het vinden van nieuwe filialen. Dit automerk is dan ook hard aan het uitbreiden. Hieruit blijkt dan ook wel W Motors grote plannen heeft voor de toekomst! Zo gaan er bijvoorbeeld geruchten dat W Motors aan het werk is om nieuwe auto’s te ontwikkelen. Hieruit blijkt dan ook wel goed dat W Motors een onderneming is die graag nog groter wil groeien.  Het zou dan ook zeer goed kunnen dat W Motors de komende jaren inderdaad nog (veel) groter gaat groeien. Vandaar dat het goed zou kunnen dat W Motors in de komende jaren een veel groter automerk gaat worden een een stuk groter van het marktaandeel van de automarkt op zich nemen dan op de dag van vandaag het geval is. Het lijkt er namelijk ook op dat W Motors in de toekomst ook nog vele auto’s gaat uitbrengen die een stuk minder exclusief zijn dan de auto’s die momenteel door W Motors worden geproduceerd. Hierdoor zullen de auto’s van W Motors in de toekomst waarschijnlijk ook na een tijdje een stuk toegankelijker worden voor veel mensen waardoor W Motors een groter deel van het marktaandeel van de auto industrie op zich gaat nemen.

Je kan verder in dit artikel trouwens meer informatie vinden over de nieuwe auto’s waar W Motors momenteel naar alle waarschijnlijkheid aan werkt. Ik heb je nu dus over de geschiedenis van W Motors verteld, maar op een later punt van dit artikel ga ik  nog meer vertellen over de toekomst van deze onderneming. Wanneer je hier meer over te weten wil komen zou ik dan ook snel verder lezen als ik jou was!

 

Auto’s die door W Motors geproduceerd zijn

Ondanks dat W Motors nog een erg jong automerk is zijn er zoals je al hebt kunnen lezen al wel meerdere auto’s geproduceerd door W Motors. Dit zijn overigens ook nog eens zeer uitzonderlijke auto’s. Zoals je al eerder in dit artikel hebt kunnen lezen worden er namelijk ware supercars geproduceerd door W Motors. De auto’s die door deze onderneming worden geproduceerd zijn dan ook instaat om uitzonderlijke prestaties te leveren tijdens het rijden. Het is dan ook echt zeer knap van W Motors dat deze onderneming al zulke imposante auto’s heeft weten te creëren zonder dat deze onderneming al te lang bestaat Wanneer je meer te weten wil komen over de auto’s die tot nu toe door W Motors geproduceerd en de prestaties die deze auto’s kunnen leveren wil ik je trouwens aanraden om snel verder te lezen! Hieronder kan je namelijk veel meer informatie vinden over alle auto’s die tot nu toe door W Motors uitgebracht zijn.

Er zijn op het moment van het schrijven van dit artikel trouwens 2 verschillende soorten auto’s geproduceerd door W Motors. Dit gaan er in de toekomst echter ongetwijfeld nog veel meer worden! Zeker aangezien de eerste twee auto’s die door W Motors geproduceerd zijn al zo’n enorm succes zijn. Of W Motors ook echt daadwerkelijk nog meer auto’s gaat produceren weet je echter natuurlijk toch nooit helemaal zeker. Het is dus nog even wachten of en wanneer W Motors daadwerkelijk met nieuwe auto’s gaat komen. Aangezien de eerste 2 auto’s die tot nu toe door W Motors geproduceerd zijn een redelijk succes zijn is de kans echter wel erg groot dat er vroeg of laat nog een nieuwe auto gaat worden uitgebracht door W Motors. Uiteindelijk wordt het alleen dus wel nog even afwachten of dit daadwerkelijk gaat gebeuren, en verder het nog de vraag wanneer dit dan precies zou gaan gebeuren.

Er zijn echter al wel een aantal keren geruchten geweest dat W Motors werken aan nieuwe automodellen. Zo gaan er bijvoorbeeld verhalen de rondte dat W Motors bezig is met het ontwikkelen van een sports utility vehicle (een SUV). In Nederland staan SUV’s overigens beter bekend als terreinwagens. Verder zijn er ook geruchten dat W Motors momenteel bezig is met het ontwikkelen van een luxueuze sedan. Een sedan is trouwens een bepaald soort autotype. Een sedan is namelijk eigenlijk altijd een auto met vier deuren, en een afgesloten kofferbak. Wanneer je toegang wil tot de kofferbak van een sedan moet je dus uitstappen om naar deze kofferbak te lopen. Deze kofferbak is namelijk dus niet toegankelijk vanaf het passagiers / bestuurders gedeelte van deze auto zoals dit wel mogelijk is in vele andere autosoorten. Bij sommige sedans kan de achterbank overigens wel worden neergeklapt waardoor de kofferbak / bagageruimte van deze auto wel toegankelijk wordt vanuit het gedeelte van deze auto waar de zitplaatsen zich bevinden. Op dit moment is er echter nog niks bekend over wanneer een eventuele nieuwe auto van W Motors uit zou moeten komen. Ondanks dat het er wel zeker op lijkt dat er nieuwe auto’s van W Motors komen is het nog erg onduidelijk wanneer deze auto’s zouden moeten verschijnen.

 

Lykan HyperSport

Een van de auto’s die tot nu toe is ontwikkeld en geproduceerd door W Motors is de Lykan HyperSport. De Lykan HyperSport is overigens zoals je al eerder hebt kunnen lezen een zeer uitzonderlijke en indrukwekkende auto! Deze auto heeft bijvoorbeeld een zeer bijzonder en uniek uiterlijk, en kan ook nog eens erg bijzondere prestaties leveren. Zoals je al eerder in dit artikel hebt kunnen lezen is de Lykan HyperSport overigens de aller eerste auto die ooit door W Motors is geproduceerd. Het is dan ook erg bijzonder dat de Lykan HyperSport al gelijk zo’n bijzondere auto was die zeer indrukwekkende prestaties kan leveren! Ondanks dat de Lykan HyperSport de aller eerste auto is die ooit door W Motors ontwikkeld is heeft deze auto immers zeker iets toegevoegd aan de automarkt / autowereld. De Lykan HyperSport behoort waarschijnlijk zelfs tot de aller beste auto’s die ooit gemaakt zijn! Verder behoort deze auto ook nog eens tot de aller zeldzaamste / meest exclusieve auto’s van de gehele wereld. Zoals je al eerder in dit artikel hebt kunnen lezen zijn er in totaal door W Motors namelijk slechts 7 exemplaren gemaakt van de Lykan HyperSport. Dit maakt de Lykan HyperSport dan ook nog veel bijzonderder! De kans dat je deze auto wel eens tegen komt is hierdoor immers zeer klein.

Zoals je al eerder in dit artikel hebt kunnen lezen werd de productie van de Lykan HyperSport overigens gestart in het jaar 2013. Vervolgens werd de productie van deze auto beëindigd in 2017. Deze auto werd in totaal dus iets van 4 jaar geproduceerd door W Motors. Het productieproces van deze Lykan HyperSport vond trouwens op verschillende plekken in de wereld plaats.

Je hebt verder overigens ook al eerder kunnen lezen dat 1 van deze 7 exemplaren van de Lykan HyperSport is gekocht door de politie van Abu Dhabi. Er zijn in totaal dus slechts 6 exemplaren van de Lykan HyperSport verkocht aan publieke kopers. Hiervoor moesten deze kopers trouwens zeer diep in de buidel tasten. De Lykan HyperSport werd namelijk verkocht voor 3,4 miljoen Amerikaanse dollars. Hierdoor is de Lykan HyperSport een van de aller duurste productie auto’s die tot nu toe ooit gemaakt zijn. De Lykan HyperSport is tevens een van de aller snelste en meest zeldzame productie auto’s die ooit gemaakt zijn. In dit opzicht valt de prijs van deze auto dus zeker te rechtvaardigen.

Je hebt eerder in dit artikel overigens al van alles kunnen lezen over dat de Lykan HyperSport een auto is die instaat is om zeer indrukwekkende prestaties te leveren. Dit komt onder andere omdat deze auto een motor heeft met een vermogen van maar liefst 780 paardenkracht. Verder heeft de Lykan HyperSport een totaal gewicht van slechts iets van 1380 kilogram. Hierdoor heeft deze auto dus en motor met enorm veel vermogen voor een auto die maar 1380 kilogram weegt. Vandaar dat de Lykan HyperSport dan ook van 0 kilometer naar 100 kilometer per uur versnellen in 2,8 seconden. Om van 0 naar 200 kilometer te accelereren doet de Lykan HyperSport trouwens 9,4 seconden. Ook de 200 kilometer per uur kan deze auto dus zeer snel behalen vanuit stilstand!

Verder is deze auto instaat om een maximale snelheid van 395 kilometer per uur te behalen. De Lykan HypersSport kan dus echt zeer snel rijden! Vandaar dat de Lykan HyperSport ook behoort tot een van de aller beste / snelste productie auto’s die op tot op dit moment gebouwd zijn en die gewoon zijn toegestaan op de openbare weg.  Er zijn op dit dan ook weinig andere productie auto’s die de prestaties van de Lykan HyperSport kunnen evenaren of verbeteren. Dit is dan ook een van de dingen die deze auto zo uniek maakt.

Het zijn echter overigens niet alleen de prestaties van de Lykan HyperSport waarom deze auto zo bijzonder en zo duur is. Deze auto is namelijk ook zeer futuristisch en luxueus. Zo is de Lykan HyperSport bijvoorbeeld de aller eerste auto ooit die koplampen heeft die zijn ingebed met edelstenen. Je hebt immers bijvoorbeeld onder andere uitvoeringen van de Lykan HyperSport die diamanten hebben in de koplampen. Het was ook mogelijk om deze lampen te laten beleggen met saffier stenen. Verder bevatten de stoelen die in deze auto te vinden zijn draden die (deels) van goud gemaakt zijn. Deze auto heeft dus ook een aantal zeer luxueuze kenmerken waardoor deze auto zo enorm duur is.

De Lykan HyperSport beschikt verder ook over een aantal zeer indrukwekkende en volledig nieuwe technieken. Zo heeft deze auto bijvoorbeeld een bedieningspaneel in het dashboard waarmee je onder andere de muziek in deze auto kan regelen dat werkt doormiddel van een hologram in plaats van een echt fysiek scherm. De Lykan HyperSport is de aller eerste auto in de hele wereld die gebruik maakt van dit soort technieken. Vandaar dat deze auto ook erg bijzonder is, en dit speelt uiteraard natuurlijk ook mee in het feit dat de prijs van de Lykan SuperSport zo hoog is. Deze auto is namelijk dus voorzien van een aantal dingen die geen enkele andere auto in de hele wereld ook heeft. W Motors is dan ook een zeer innovatief automerk. Zeker aangezien de Lykan HyperSport de aller eerste auto is die ooit door dit automerk geproduceerd is en toch al over zoveel indrukwekkende en bijzondere technieken en eigenschappen beschikt. Hieruit blijkt dus wel dat W Motors een zeer bijzonder automerk is!

De Lykan HyperSport heeft overigens net zoals eigenlijk elke sportwagen die speciaal op prestaties gericht is zitplekken voor slechts 2 (volwassen) personen. Hierdoor blijft het gewicht van deze auto namelijk laag waardoor deze auto instaat is om betere prestaties te kunnen leveren. Deze auto is hierdoor echter alleen in meerdere situaties niet al te praktisch. Deze auto is hierdoor namelijk dus niet al te ruim. Verder is het zo dat de Lykan Hypersport ook niet al te veel bagageruimte heeft. De Lykan HyperSport is echter niet per se gebouwd om een hele praktische auto te zijn. Deze auto is namelijk gemaakt om zulke goed mogelijke prestaties te kunnen leveren.

Het is dus zo dat de Lykan HyperSport een redelijk kleine auto is. Zo heeft deze auto bijvoorbeeld een lengte van 4480 millimeter, en een breedte van 1944 millimeter. Verder heeft de Lykan HyperSport trouwens een hoogte van 1170 millimeter. De Lykan HyperSport heeft trouwens ook een wielbasis van 2625 millimeter. Dit betekent dat het middelste punt van de voorste en de achterste wielen van deze auto 2625 millimeter uit elkaar ligt.

Buiten het feit dat de Lykan HyperSport erg bijzondere resultaten kan behalen heeft deze auto trouwens ook zoals je al eerder hebt kunnen lezen een zeer bijzonder en indrukwekkend uiterlijk. Wanneer je wil weten hoe deze auto eruit ziet wil ik je overigens aanraden om eens naar de onderkant van dit artikel te scrollen. Hier kan je namelijk een foto vinden waarop de Lykan HyperSport staat afgebeeld. Wanneer je een beeld wil krijgen bij hoe de Lykan HyperSport eruit ziet wil ik je dan ook zeker aanraden om even de afbeelding te bekijken die aan de onderkant van dit artikel te vinden is! Door deze afbeelding te bekijken kan je namelijk zien dat deze auto inderdaad een zeer bijzonder, indrukwekkend en opvallend uiterlijk heeft.

 

Fenyr SuperSport

Ook de Fenyr SuperSport is een auto van W Motors. Dit is net als de Lykan HyperSport een zeer uitzonderlijke auto. Deze auto kan immers ook erg bijzondere prestaties leveren! Dut is eigenlijk ook niet zo gek, aangezien je al eerder in dit artikel hebt kunnen lezen dat de Fenyr SuperSport net als de Lykan HyperSport een sportauto is. Vandaar dat het dus niet al te vreemd is dat deze auto bijzondere prestaties kan leveren. Sportwagens worden namelijk juist expres gemaakt om zo indrukwekkende mogelijk prestaties neer te zetten op het wegdek.

Bij de Fenyr SuperSport heeft W Motors echter ook een beetje meer gelet op het comfortabel en luxueus maken van deze auto dan dat bij de Lykan HyperSport het geval was. Deze auto is verder ook gelijk een stuk goedkoper dan de Lykan HyperSport. Nog steeds heeft de Fenyr SuperSport echter wel een enorm hoog prijskaartje. De prijs om een Fenyr SuperSport te kopen is namelijk iets van 1,85 miljoen Amerikaanse dollars (op het moment van het schrijven van dit artikel is dit ongeveer 1,5 miljoen Euro). Je moet dus nog steeds zeer rijk zijn om de Fenyr SuperSport aan te kunnen schaffen. Toch is de Fenyr SuperSport al bijna de helft goedkoper wanneer je deze auto vergelijkt met de oorspronkelijke aanschafprijs van de  Lykan HyperSport. De auto’s die door W Motors geproduceerd worden beginnen dus in ieder geval betaalbaarder te worden. Jammer genoeg zijn de Lykan HyperSport en de Fenyr SuperSport niet betaalbaar voor de meeste mensen. Dit is echter natuurlijk niet heel erg vreemd omdat deze auto’s allebei zeer bijzonder zijn en erg indrukwekkende prestaies kunnen leveren. Hierdoor is het namelijk best logisch dat zowel de Lykan HyperSport en de Fenyr SuperSport zo’n hoge prijs gekregen hebben van W Motors. Voor uitzonderlijke auto’s worden immers nou eenmaal uitzonderlijke prijzen gevraagd.

Je hebt net al kunnen lezen dat de Fenyr SuperSport instaat is om zeer indrukwekkende prestaties te leveren. Dit komt onder andere omdat de Fenyr SuperSport een motor heeft die enorm krachtig is en dus enorm veel vermogen kan leveren. Deze auto heeft namelijk een motor die een vermogen van maar liefst iets van 800 pk (pk staat overigens voor paardenkracht) kan leveren! Verder heeft de Fenyr SuperSport ook nog in totaal een redelijk licht gewicht. Zo weegt deze in totaal slechts iets van 1200 kilogram. Vandaar dat deze auto dus instaat is om erg indrukwekkende prestaties te leveren en bijzondere tijden neer te zetten. De Fenyr SuperSport kan dan onder andere ook in slechts iets van 2,7 seconden van 0 kilometer per uur 100 kilometer per uur accelereren. Vanuit (volledige) stilstand kan de Fenyr SuperSport dus binnen slechts enkele seconden al de 100 kilometer per uur betalen. Wanneer je in deze auto stilstaat en het gaspedaal vol indrukt rij je namelijk dus binnen 3 seconden al 100 kilometer per uur! De Fenyr SuperSport kan dus echt zeer snel accelereren. De Fenyr SuperSport kan trouwens net als de Lykan HyperSport binnen iets van 9,4 seconden van 0 kilometer per uur naar 200 kilometer per uur accelereren.

Verder is deze auto overigens ook nog eens instaat om een zeer hoge maximale snelheid te behalen. De Fenyr SuperSport kan namelijk een topsnelheid van rond de 400 kilometer per uur behalen. In principe kan deze auto namelijk de 394 kilometer per uur aantikken. Vandaar dat het dus zo is dat de Fenyr SuperSport een zeer snelle auto is die uitzonderlijke prestaties kan leveren. Er zijn op dit moment dan ook weinig andere (productie)auto’s die de prestaties van de Feynr SuperSport kunnen evenaren of te verbeteren. Dit is één van de redenen dat de Fenyr SuperSport een auto is die snel naam voor zichzelf wist te maken in de autowereld. Buiten het feit dat deze auto bijzondere prestaties kan leveren heeft de Fenyr SuperSport trouwens ook een zeer bijzonder en indrukwekkend uiterlijk. Het ontwerp van deze auto is dan ook (in ieder geval volgns de meeste mensen) uitstekend! Deze auto heeft immers een erg uniek uiterlijk dat eigenlijk met geen enkele andere auto echt te vergelijken is. Hierdoor is deze auto dus extra imponerend.

De Fenyr SuperSport is trouwens al een stuk minder exclusief (en mede hierdoor minder duur) dan zijn voorganger de Lykan SuperSport. Er worden immers veel meer exemplaren gemaakt van de Fenyr SuperSport dan het geval was bij de Lykan SuperSport. Zoals je al eerder in dit artikel hebt kunnen lezen zijn er namelijk in totaal maar 7 exemplaren gemaakt van de Lykan HyperSport. Van de Fenyr SuperSport worden echter jaarlijks 25 exemplaren geproduceerd door W Motors. Het is op dit moment trouwens nog niet bekend hoeveel exemplaren W Motors in totaal van de Fenyr SuperSport wil gaan maken. Dit moet in de toekomst dus nog gaan blijken. Hoe dan ook lijkt alles er op dit moment wel nog op dat de Fenyr SuperSport een zeer zeldzame auto gaat blijven.

Het is overigens zo dat de Fenyr SuperSport is vernoemd naar een een mythologische wolf. Deze auto is namelijk vernoemd naar Fenrir, wat de naam is van een wolfachtig figuur dat voor komt in de Noorse mythologie. Zo is dus de naam van de Fenyr SuperSport tot stand is gekomen. Zoals je kan zien is de naam Fenrir uiteindelijk veranderd in de Fenyr SuperSport voor de naam van deze auto. In deze Noorse mythologie is Fenrir overigens best belangrijk, aangezien hij de zoon is van Loki en Angrboda is, die ook allebei twee erg belangrijke personages zijn in de Noorse mythologie.  Het feit dat Fenrir een machtig en bekend wezen is uit de Noorse mythologie heeft dan ook waarschijnlijk een belangrijke rol gespeeld in het feit dat er is besloten om de Fenyr SuperSport naar dit personage te vernoemen. De reden dat de Fenyr SuperSport is vernoemd naar Fenrir komt trouwens omdat deze auto beestachtig sterk / krachtig is, en het “hart” en de karakteristieken van een wolf heeft.

Momenteel wordt de Fenyr SuperSport trouwens geproduceerd door W Motors, en dit gebeurt sinds het jaar 2017. Er is echter nog niet bekend gemaakt door W Motors hoelang deze auto naar alle waarschijnlijkheid nog in productie blijft. Vandaar dat het dus op dit moment ook nog niet bekend is hoeveel exemplaren er uiteindelijk van de Fenyr SuperSport gemaakt zullen gaan worden. Waarschijnlijk zullen dit echter nooit meer dan een paar honderd exemplaren worden. De Fenyr SuperSport is daarom toch nog steeds wel gewoon een auto die erg zeldzaam is! Deze auto behoort echter zeker niet tot de aller zeldzaamste productie auto’s die ooit gemaakt zijn. Toch zal je deze auto waarschijnlijk niet al te snel tegenkomen. Het feit dat deze auto toch redelijk zeldzaam is maakt deze auto dan nog net even iets specialer dan vele andere auto’s die vergelijkbaar zijn met de Fenyr SuperSport.

De Fenyr SuperSport is overigens redelijk milieuvriendelijk wanneer je deze auto vergelijkt met andere auto’s die vergelijkbaar zijn met deze auto. Tijdens de ontwikkeling van deze auto is hier namelijk erg op gelet door W Motors. Zo is er bijvoorbeeld ook een versie van de Fenyr SuperSport gebouwd door W Motors die extra milieuvriendelijk is. W Motors is dan ook zeker een onderneming die al meerdere keren heeft laten zien dat deze onderneming weet dat het heel erg belangrijk is dat de autoindustrie in de komende jaren meer auto’s gaat produceren die zo milieuvriendelijk mogelijk zijn en zo min mogelijk (vervuilende) brandstof nodig hebben. Hierdoor kan de opwarming van de aarde namelijk (deels) tegengegaan worden. Het is daarom ook erg goed dat W Motors zichzelf lijkt te realiseren dat het belangrijker is dat alle auto’s die de komende jaren geproduceerd worden milieuvriendelijke auto’s zijn. Hierdoor toont W Motors namelijk onder andere aan dat ze goed door hebben hoe de automarkt de komende jaren naar alle waarschijnlijkheid gaat veranderen.

Verder heeft de Fenyr SuperSport trouwens een lengte van 4684 millimeter, een breedte van 1983 millimeter en een hoogte van 1199 millimeter. De wielbasis van deze auto bedraagt verder 2625 millimeter. Deze heeft dus redelijk vergelijkbare afmetingen als de Lykan HyperSport, en elke andere sportwagen die wordt geproduceerd om puur zulke goed mogelijke resultaten te kunnen behalen. Deze auto is immers ook niet al te groot. Vandaar dat de Fenyr SuperSport ook maar zit plekken heeft voor maximaal 2 (volwassen) personen. Dit is echter zoals je al eerder hebt kunnen lezen eigenlijk het geval bij elke sportwagen die wordt gemaakt om zulke goed mogelijke resultaten te kunnen behalen. Het feit dat de Fenyr SuperSport maar 2 zitplekken heeft moet je dus zeker niet als nadeel van deze auto zien!

 

ICONIQ Seven

ICONIQ Seven is ook een auto waarbij W Motors betrokken was bij de ontwikkeling hiervan. De ICONIQ Seven is echter een hele andere auto dan dat de Lykan HyperSport en de Fenyr SuperSport zijn. De ICONIQ Seven is namelijk zelfs misschien wel het compleet tegenovergestelde van een sportwagen. Dit is namelijk een zeer bescheiden en erg praktische auto. De ICONIQ Seven is dan ook geen auto die gebouwd is om puur de aller beste prestaties (op het gebied van snelheid) neer te zetten. De ICONIQ Seven is dus zeker geen sportauto! Vandaar dat deze auto dus erg verschillend is van de Lykan HyperSport en de Fenyr SuperSport.

De beste manier om de ICONIQ Seven te omschrijven is trouwens als een (volledig) elektrische MPV.  MPV staat overigens voor Multi-Purpose Vehicle. Wanneer je multi-purpose vehicle (letterlijk) vanuit het Engels naar het Nederlands vertaalt betekent dit trouwens “meerdere doeleinden voertuig”. Het is dus zo dat MPV auto’s zeer zijn geschikt voor meerdere verschillende doeleinden te gebruiken. Dit is dan ook het geval bij de ICONIQ Seven. De ICONIQ Seven is dus een zeer functionele auto.  Vandaar dat dit dus bijvoorbeeld ook een zeer goede gezinsauto is. Een goede gezinsauto moet namelijk voor veel verschillende dingen gebruikt kunnen worden.

Zoals je net al hebt kunnen lezen is de ICONIQ Seven een auto die volledig elektrisch is. Dit betekent dus dat je deze auto moet opladen wanneer je in deze auto wil kunnen rijden. Elektrische auto’s gebruiken namelijk elektriciteit als brandstof. Het gebruiken van elektriciteit als brandstof in plaats van fossiele brandstof wat de meeste andere (oudere / traditionele) auto’s gebruiken heeft trouwens een aantal voordelen. Zo is het gebruiken van elektriciteit als brandstof bijvoorbeeld veel schoner dan het gebruiken van fossiele brandstoffen als brandstof. Wanneer er fossiele brandstoffen worden gebruikt door een auto als brandstof komen er namelijk allerlei schadelijke stoffen vrij die allemaal negatieve effecten hebben op het leven op aarde. Voorbeelden van deze schadelijke stoffen zijn CO2, en deze stoffen dragen onder andere bij het het verergeren van het broeikaseffect dat op aarde plaatsvindt. Daarom is het dus ook beter om elektriciteit te gebruiken als brandstof in plaats van fossiele brandstoffen. Het feit dat de ICONIQ Seven een auto is die volledig elektrisch rijdt is dan ook een groot voordeel van deze auto!

Op een volledig volle accu kan de ICONIQ Seven trouwens waarschijnlijk als het goed is ongeveer 400 kilometer of zelfs meer afleggen. Hoeveel kilometer deze auto met een volle accu vol kan afleggen is overigens wel afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Zo kost het bijvoorbeeld meer energie om in de ICONIQ Seven te rijden wanneer deze auto vrijwel volledig is volgeladen met allerlei baggage. Wanneer zoiets als dit het geval is kan je dan ook waarschijnlijk (iets) minder dan 400 kilometer rijden in de ICONIQ Seven met een volle accu. Je kan met deze auto in ieder geval wel in vrijwel elke denkbare situatie ongeveer iets van 400 kilometer afleggen op een volle accu. Dit is voor het over grote deel van alle autoritten die je maakt meer dan genoeg. Je rijdt namelijk als het goed is nooit meer dan 400 kilometer in een rit met een auto. Daarom is de ICONIQ Seven ook een dan de aller beste elektrische auto’s die momenteel in  productie is. Er zijn namelijk weinig andere (volledig) elektrische auto’s die ook 400 kilometer kunnen afleggen wanneer deze auto’s volledig zijn opgeladen. Wanneer je van plan bent om een elektrische auto aan te schaffen kan het dus ook zeker een goede optie zijn om voor de ICONIQ Seven te gaan!

De (elektro)motor die in de ICONIQ Seven is terug te vinden heeft trouwens een vermogen van 224 pk. Deze auto heeft dus een redelijk krachtige motor voor zo’n ‘normale’ auto. Het zou overigens goed kunnen dat er in de toekomst nog een uitvoering van de ICONIQ Seven uitgebracht gaat worden die nog meer vermogen heeft dan 224 pk. Het zou namelijk zeer goed mogelijk zijn dat er in de toekomst nog verbeterde uitvoeringen van deze auto geproduceerd zullen worden die krachtiger zijn dan deze oorspronkelijke eerste uitvoering van de ICONIQ Seven. Dit gebeurd namelijk ook bij vele andere auto’s. Zo worden er bijvoorbeeld ook uitvoeringen van de ICONIQ Seven gemaakt die bijvoorbeeld een stuk luxueuzer zijn dan andere uitvoeringen van deze auto. Zo wordt er momenteel bijvoorbeeld een uitvoering van de ICONIQ Seven gemaakt die zitplaatsen heeft voor maximaal 4 (volwassen) mensen, terwijl er ook een uitvoering van de ICONIQ Seven die 6 zitplaatsen heeft. Kortom, niet elke ICONIQ Seven is precies hetzelfde.

Ondanks dat W Motors de ICONIQ Seven (gedeeltelijk) heeft ontwikkeld wordt deze auto trouwens niet uitgebracht onder het W Motors merk. Deze auto wordt namelijk uitgebracht door / onder het Chinese automerk genaamd ICONIQ Motors. W Motors heeft echter wel (intensief) meegeholpen aan de ontwikkeling van de ICONIQ Seven. Deze auto wordt dus alleen niet door W Motors zelf uitgebracht. ICONIQ Motors is overigens een onderneming die onderdeel / eigendom is van de Chinese onderneming die Tianjin Aiking New Energy heet. Uiteindelijk hebben zij dus W Motors ingeschakeld om als partner te mee werken aan de ICONIQ Seven. Het is overigens wel zo dat de ICONIQ Seven op het moment van het schrijven van dit artikel nog niet officieel te koop is. Deze auto bevindt zich namelijk nog in de ontwikkelingsfase.

 

In een auto rijden die door W Motors geproduceerd is

Omdat de auto’s die door W Motors geproduceerd zijn en nog steeds geproduceerd worden allemaal zo enorm bijzonder en indrukwekkend zijn zouden veel mensen graag eens in een (bepaalde) door W Motors geproduceerde auto willen rijden. Dit is namelijk eigenlijk altijd wel een erg memorabele herinnering! Daarom is het dus ook zeker de moeite waard om te proberen om te proberen om ten minste één keer in je leven in een door W Motors geproduceerde auto te rijden.

Er zijn trouwens een aantal manieren waarop je dit kan bewerkstelligen. In theorie zijn er namelijk een aantal verschillende manieren waarop je in een auto kan rijden die door W Motors is geproduceerd. Deze verschillende manieren waarop je in een door W Motors geproduceerde auto kan rijden ga ik hieronder trouwens even bespreken. Op deze manier hoop ik je namelijk te kunnen informeren over wat voor opties je allemaal hebt wanneer je graag (eens) in een door W Motors geproduceerde auto wil rijden. Ik wil je dan ook zeker aanraden om snel verder te lezen wanneer je meer te weten wil komen over de opties die je zou kunnen hebben om te kunnen gaan rijden in een auto die door W Motors geproduceerd is!    [tot hier]

Je moet er trouwens wel rekening mee houden dat de auto’s van W Motors zeer uitzonderlijke auto’s zijn. Deze auto’s kunnen namelijk zoals je al eerder in dit artikel hebt kunnen lezen heel erg goede prestaties leveren. Hierdoor kost het echter ook heel erg veel geld en tijd om de auto’s die door W Motors worden gemaakt te ontwikkelen en te produceren. Hierdoor zijn deze auto’s ook zeer gelimiteerd, en hebben deze auto’s een enorm hoog prijskaartje. Daarom is het dus ook helaas zeker niet voor iedereen weggelegd om (eens) in een auto die door W Motors geproduceerd is te kunnen gaan rijden.

Ten eerste is het natuurlijk altijd mogelijk om in een door W Motors geproduceerde auto te gaan rijden wanneer je zo’n auto aanschaft. Zoals je al eerder in dit artikel hebt kunnen zijn de auto’s die door dit automerk worden geproduceerd echter zeer exclusief. Vandaar dat je (over het algemeen) ook erg diep in de buidel moet tasten wanneer je een auto wil aanschaffen die door W Motors is geproduceerd. Het kost namelijk veel geld om een auto aan te schaffen die door W Motors is geproduceerd. Hier moet je dus wel over beschikken wanneer je een door W Motors geproduceerde auto wil aanschaffen. Je moet dan ook over veel (eigen) geld beschikken wanneer je dus een auto wil gaan aanschaffen die door W Motors geproduceerd is. Dit is dan ook de voornaamste reden dat het voor de meeste mensen helaas jammer genoeg niet is weggelegd om een auto aan te schaffen die door W Motors is geproduceerd.

Verder is het in theorie trouwens ook in theorie mogelijk om een door W Motors geproduceerde auto te huren wanneer je in zo’n auto wil rijden. In de praktijk kan het echter toch aardig lastig gaan worden om in een auto van W Motors te rijden door deze auto te huren. Zoals je nu als het goed is al wel weet zijn de auto’s die door W Motors worden geproduceerd zeer zeldzaam. Voor zo ver ik weet zijn er daarom (in Nederland) geen autoverhuurbedrijven te vinden die auto’s verhuren die door W Motors geproduceerd zijn. Hier kan in de toekomst echter natuurlijk altijd nog verandering in komen. Dit is echter nog even afwachten. Het moet namelijk nog maar in de toekomst gaan blijken wat er echt gaat gebeuren bij W Motors en huurmaatschappijen.

Het is in theorie overigens ook mogelijk om een auto die door W Motors is geproduceerd te leasen. Voor het leasen van een auto van W Motors geldt eigenlijk in principe hetzelfde als voor het huren van een auto die door W Motors is geproduceerd.  Omdat deze auto’s zo duur en exclusief zijn is er namelijk (op dit moment) geen enkele auto van W Motors die als leaseauto wordt aangeboden. In de toekomst kan dit echter natuurlijk altijd nog veranderen. Het zou namelijk zeer goed zo kunnen zijn dat W Motors in de toekomst nog wel auto’s gaat produceren die minder duur en exclusief zijn dan de auto’s die tot nu toe zijn uitgebracht door W Motors waardoor het voor leasemaatschappijen wel mogelijk wordt om auto’s die door W Motor geproduceerd zijn als leaseauto’s aan te bieden. Op het moment van het schrijven van dit artikel is dit echter in ieder geval nog niet zo.

Verder is het nog theoretisch gezien mogelijk om eens in een door W Motors geproduceerde auto te gaan rijden wanneer je iemand kent die in het bezit is van zo’n auto die het goed vindt dat je hier een stukje in gaat rijden. De kans dat je inderdaad iemand kent die de eigenaar is van een door W Motors geproduceerde auto is echter alleen wel erg klein.

 

Tot slot

Op deze pagina heb je van alles kunnen lezen over de indrukwekkende autobouwer genaamd W Motors. Ik hoop overigens dat je wat van deze informatie hebt opgestoken, en verder hoop ik ook dat je het leuk vond om dit artikel door te lezen. W Motors is namelijk zoals je op deze pagina hebt kunnen lezen een erg bijzonder automerk dat heel unieke en uitzonderlijke auto’s produceert. Daarom hoop ik dus dat ik door middel van dit artikel heb kunnen bijdragen aan het vergroten van de bekendheid en het bewustzijn omtrent W Motors. Persoonlijk vind ik W Motors namelijk een van de fascinerendste automerken die in de 21ste eeuw opgericht is. Daarom verdient dit automerk naar mijn mening ook meer waardering! Dit is dan ook de reden dat ik hoop dat ik door middel van het schrijven van dit artikel heb kunnen helpen aan het vergroten van de naamsbekendheid van W Motors. Persoonlijk denk ik dan ook zeker dat W Motors een automerk is dat nog veel invloed gaat hebben op de automarkt van de komende jaren. Uiteindelijk moet dit echter natuurlijk nog maar gaan blijken.

Vond je het trouwens leuk om het artikel dat op deze pagina te vinden is te lezen en zou je wel meer van dit soort artikelen gaan lezen? In dat geval wil ik je aanraden om ook eens mijn artikel over het automerk genaamd Arrinera en / of mijn artikel over Ferrari door te gaan lezen! Zowel Ferrari en Arrinera zijn namelijk allebei automerken die veel overeenkomsten vertonen met W Motors. Deze automerken zijn immers allemaal redelijk aan elkaar verwant, aangezien ze allemaal sportwagens produceren. Vandaar dat het dus ook goed zou kunnen dat je het ook leuk vindt om meer te weten te komen over Ferrari en / of Arrinera wanneer je het leuk vond om het artikel dat op deze pagina te vinden is door te lezen!

 

W Motors Lykan HyperSport

Op deze bovenstaande afbeelding kan je een auto zien die door W Motors geproduceerd is. Op de bovenstaande afbeelding is namelijk de Lykan HyperSport te zien. Dit is een sportwagen die door W Motors geproduceerd is. Zoals je kan zien heeft deze auto een zeer indrukwekkend en uniek uiterlijk. Het uiterlijk van deze auto is echter zeker niet het enige van de deze auto dat erg indrukwekkend is. Deze auto kan namelijk bijvoorbeeld ook zeer uitzonderlijke prestaties leveren. Wanneer je meer over te weten wil komen over de Lykan HyperSport wil ik je trouwens aanraden om het artikel dat op deze pagina te vinden is door te lezen. Hierin kan je namelijk zeer veel informatie over de Lykan HyperSport vinden!