Informatie over de autobouwer genaamd Edran

Wil je meer te weten komen over de autobouwer die Edran heet? In dat geval ben je hier precies op de goede plek! In het artikel dat op deze pagina te vinden is kan je namelijk werkelijk van alles over deze autobouwer lezen. Zo staat er in dit artikel bijvoorbeeld onder andere een hele hoop informatie over de auto’s die door Edran geproduceerd worden. Verder kan je in dit artikel ook nog allerlei andere dingen vinden over de autobouwer genaamd Edran. Vandaar het dus in principe wel de moeite waard is om het artikel dat op deze pagina te vinden is (volledig) door te lezen wanneer je geïnteresseerd bent in Edran. Hierdoor kan je namelijk zeer veel te weten komen over de auto’s die deze naam dragen, en de onderneming die achter de productie van deze auto’s zit. Verder kan je in het artikel dat op deze pagina te vinden is trouwens ook nog van alles lezen over de geschiedenis van Edran.

 

Algemene informatie over Edran

Het zou goed zo kunnen zijn dat je al veel weet over Edran wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen. Het is echter natuurlijk ook een mogelijkheid dat je nu dit artikel leest terwijl je eigenlijk helemaal nog niet echt veel over deze autobouwer weet. Vandaar dat ik nu dus aan het begin van dit artikel graag wat algemene informatie over Edran wil gaan bespreken. Hierdoor weet iedereen die dit artikel leest namelijk dus wat voor autobouwer Edran nou eigenlijk precies is. Dit is informatie die eigenlijk wel essentieel is wanneer je echt veel wil hebben aan het artikel dat op deze pagina te vinden is.

Zoals je waarschijnlijk inmiddels al wel weet is Edran een autobouwer. Deze autobouwer is oorspronkelijk afkomstig uit België. Vandaar dat het hoofdkantoor van deze onderneming ook in België gevestigd zit. Dit hoofdkantoor zit overigens in de stad Brussel op precies te zijn. Ondanks dat Edran oorspronkelijk gezien een Belgische autobouwer is betekent dit trouwens echter zeker niet dat de auto’s van deze autobouwer volledig zijn gebonden aan de landsgrenzen van België. Edran is dus een onderneming die internationaal actief is. Je kan de auto’s van deze onderneming in principe in theorie dan ook vrijwel overal op de wereld wel tegenkomen. Toch is de kans dat je een auto van Edran tegenkomt toch niet heel groot, aangezien deze auto’s zeer schaars en exclusief zijn. Hier kan je verder in dit artikel echter veel meer over lezen. Wanneer je hier wel meer over te weten wil komen wil ik je dan ook zeker aanraden om verder te lezen! Hier kan je immers verder in dit artikel dus echt veel meer over te weten komen. Het is trouwens vrij bijzonder dat Edran een Belgische autobouwer is. Er bestaan immers niet echt al te veel Belgische automerken. Edran is dus echter wel een voorbeeld van een Belgische autobouwer.

Edran is trouwens niet zomaar een autobouwer. Er worden namelijk erg bijzondere auto’s geproduceerd door deze autobouwer. Zo houdt Edran zich (tot nu toe althans) bezig met het produceren van sportauto’s. De auto’s die door deze autobouwer gemaakt worden zijn dus in het leven geroepen om goede prestaties te kunnen leveren op de weg. Deze auto’s die door Edran gemaakt worden zijn dan ook een stuk exclusiever van een groot deel van alle andere beschikbare auto’s. Vandaar dat je de auto’s van Edran dus ook niet zomaar met grote regelmaat langs ziet komen op de openbare weg. Dit is iets dat vele mensen aantrekt van deze autobouwers en de auto’s die door de jaren heen door deze autobouwer zijn uitgebracht. Deze auto’s zijn hierdoor namelijk zeer uniek en opvallend, wat vele mensen graag willen van een exclusieve auto. De prijs van de auto’s van Edran zijn dan ook relatief aardig hoog wanneer je dit vergelijkt met vele andere auto’s. Op zich is dit echter natuurlijk niet heel erg vreemd, aangezien de auto’s van Edran dus erg speciaal zijn.  Vandaar dat het dus niet echt heel erg vreemd is dat de auto’s die worden geproduceerd door Edran dus ook een hogere prijs hebben dan de gemiddelde auto die je in bijvoorbeeld Nederland tegenkomt.

Omdat de auto’s van Edran zo speciaal zijn worden deze auto’s trouwens in principe ook voor zeer specifieke doeleinden gebouwd. Deze auto’s zijn dus zeker niet altijd even praktisch in elke denkbare situatie De auto’s die door Edran worden geproduceerd zijn immers het beste te omschrijven als zeer specifieke sportauto’s / raceauto’s. Deze auto’s worden door de meeste mensen dan ook echt als hobbyauto’s gezien. De kans is immers klein dat een door Edran geproduceerde auto gewoon een goede daily driver is voor de  meeste mensen. Omdat de  auto’s van Edran met een zeer specifiek doel worden gemaakt zijn deze auto’s in de optiek van de meeste mensen namelijk niet echt geschikt voor dagelijks gebruik. Deze auto’s zijn er namelijk meer voor bedoeld om een leuk ritje mee te gaan maken. Hier moet je dus ook wel rekening mee houden wanneer je wil gaan begrijpen wat voor auto’s er nou eigenlijk worden geproduceerd door Edran.

Zo passen er bijvoorbeeld maar maximaal twee (volwassen) personen tegelijkertijd in de auto’s van Edran. Hierdoor zijn deze auto’s die onder andere niet echt optimaal als enige auto wanneer je een gezin hebt. Je hebt namelijk dus bijvoorbeeld erg weinig ruimte om dingen en / of mensen te vervoeren in de auto’s van Edran. Hier staat echter wel tegenover dat de auto’s van Edran zeer indrukwekkende prestaties kunnen leveren op het wegdek waar andere auto’s die bijvoorbeeld juist wel veel ruimte hebben om goederen te vervoeren (lang) niet kunnen evenaren. Hierdoor vinden de meeste echte autoliefhebbers het dan ook zeker erg leuk om te rijden in een auto die door Edran geproduceerd is.

Aangezien de auto’s van Edran geproduceerd worden met als doel om goede prestaties te kunnen leveren hebben deze auto’s bijvoorbeeld doorgaans een zeer licht gewicht, maar wel een motor met erg veel vermogen. De auto’s die door Edran worden gemaakt worden dus echt gemaakt met het oog op het behalen van de beste resultaten in een race. Vandaar dat deze auto’s ook echt daadwerkelijk instaat zijn om uitzonderlijke prestaties te leveren die voor vrij weinig andere auto’s ook zijn weggelegd. Dit is dan ook de voornaamste reden dat de meeste mensen het erg leuk vinden om te rijden in de auto’s die door Edran zijn geproduceerd. Hierdoor geeft het namelijk bijvoorbeeld een heel erg ander gevoel om in een auto van Edran te rijden wanneer je dit vergelijkt met het rijden in een auto van eigenlijk vrijwel elke andere autobouwer.

Dit heeft onder andere al te maken met het gewicht en de afmetingen van de Edran auto. De auto’s van Edran zijn namelijk hoogstwaarschijnlijk een stuk lichter en mogelijk ook kleiner dan vrijwel of mogelijk zelfs alle andere auto’s waarin in gereden hebt in je leven. Alleen hierdoor is rijden in de auto’s van Edran al heel erg speciaal en bijzonder. Hierdoor is dit namelijk een aparte ervaring. Op een later punt van dit artikel ga ik je verder overigens meer vertellen over hoe je eventueel in een door Edran geproduceerde auto zou kunnen gaan rijden. Wanneer dit iets is dat je wel interesseert is het dus verstandig om door te lezen!

 

De geschiedenis van Edran

Door de jaren heen heeft Edran een bijzondere en interessante geschiedenis weten op te bouwen. Hier wil ik je nu graag meer over gaan vertellen. Het kan namelijk erg leuk en leerzaam zijn om meer te weten te komen over de geschiedenis van Edran. Zo leer je deze autobouwer hierdoor immers waarschijnlijk beter kennen, en ga je deze autobouwer dus ook beter gaat begrijpen. Vandaar dat je waarschijnlijk ook beter gaat begrijpen hoe de auto’s die door Edran geproduceerd worden uiteindelijk tot stand zijn gekomen door meer over de geschiedenis van Edran te weten te komen. Er zijn dus  zeker redenen waarom het erg leuk kan zijn om meer over de geschiedenis van Edran te weten te komen! Daarom heb ik ook besloten dat ik hier graag meer over wil gaan vertellen.

Edran is overigens een autobouwer die inmiddels al een aardig poosje geleden is opgericht. Toch is deze autobouwer in vergelijking met vele andere autobouwers nog steeds erg jong. Vandaar dat er tot op de dag van vandaag nog niet heel erg veel verschillende soorten auto’s zijn uitgebracht die de Edran naam dragen. Edran is immers opgericht in het jaar 1984. Er is dus nog niet uitzonderlijk veel tijd geweest voor deze autobouwer om te kunnen groeien en tal van auto’s te kunnen ontwikkelen.

Destijds in 1984 is deze onderneming trouwens opgericht door een man met de naam ‘André Hanjoul’. Bij deze meneer begint te geschiedenis van Edran en de Edran auto dan dus ook in principe. André Hanjoul is dan ook die echt ontzettend belangrijk is geweest voor de Edran auto en de onderneming die deze auto’s produceert. Zonder deze meneer was de Edran auto immers nooit ontstaan. André Hanjouk richtte Edran trouwens destijds in het jaar 1984 op in het Belgische plaatsje Leopoldsburg.

Ondanks dat Edran zoals je net al hebt kunnen lezen werd opgericht door André Hanjoul in het jaar 1984 betekent dit niet dat er in dit jaar ook al direct een Edran auto beschikbaar was. Dit was namelijk iets dat nog eventjes duurde. Sterker nog, de eerste auto van Edran liet aardig lang op zich wachten nadat André Hanjoul in 1984 zijn eigen onderneming oprichtte en dus zelf een autobouwer werd.

Toch begint het verhaal van de eerste echte Edran auto toch al wel echt in het jaar 1984. Toen Edran in het jaar 1984 werd opgericht waren de intenties van deze onderneming en van André Hanjoul echter nog anders dan later het geval zou zijn. Aanvankelijk was het namelijk het plan om door middel van de onderneming die André Hanjoul in het jaar 1984 was begonnen alleen maar one of a kind auto’s te maken. Het was in eerste instantie dus nooit de bedoeling dat Edran zou uitgroeien tot een echt automerk dat echt productieauto’s zou gaan uitbrengen. In het begin gebeurde dit dan ook nog niet. Dit kwam namelijk allemaal later pas. Vandaar dat het dus ook nog een aardig poosje duurde voordat de eerste echte Edran productie auto werd gepresenteerd nadat André Hanjoul in 1984 met deze onderneming was begonnen. Op zich was dit eigenlijk juist alleen maar goed. Hierdoor was er namelijk al veel kennis opgebouwd door deze onderneming over het produceren van kwalitatief goede auto’s voordat dit ook echt op grote schaal door deze onderneming werd uitgevoerd. Hierdoor was de eerste productieauto van Edran die gepresenteerd werd dus al direct een zeer goede auto die vele kwaliteiten had. Vandaar dat Edran ook instaat is geweest om in een redelijk korte periode toch al uit te groeien tot een redelijk bekende naam binnen de auto industrie en de autowereld. Dit is dan ook een knappe prestatie van Edran.

Verder is het trouwens eigenlijk zo dat de geschiedenis van Edran en de Edran auto eigenlijk nog ver voor het jaar 1984 begonnen is. Dit was alleen nog een onofficiële start. Zoals je net al hebt kunnen lezen is deze autobouwer namelijk opgericht door een meneer genaamd André Hanjoul. André Hanjoul had echter al lang voor 1984 een enorme passie voor auto’s. André Hanjoul had al voor de oprichting van Edran een hoop kennis over auto’s opgedaan die uiteindelijk van pas zou komen bij de officiële start van de onderneming die verantwoordelijk is voor de Edran auto.

Zoals je net al hebt kunnen lezen duurde het een tijdje voordat Edran ook echt daadwerkelijk met zijn eerste auto kwam nadat deze onderneming in het jaar 1984 werd opgericht. Deze eerste productieauto liet namelijk iets van 10 jaar op zich wachten nadat deze onderneming opgericht was. De eerste (productie)auto die de Edran naam droeg / draagt werd immers onthuld in het jaar 1994. Destijds werd deze auto trouwens vertoond op de autoshow die dat jaar in de Belgische stad genaamd Brussel georganiseerd werd. Deze auto werd dus voor het eerst in zijn thuisland onthuld. Vandaar dat je dus ook zeker wel kan stellen dat Edran een autobouwer is die een sterke connectie heeft met zijn moederland.

De auto die destijds werd onthuld door Edran op de internationale autoshow van Brussel was trouwens de Edran Spider Mk I. Door middel van de Edran Spider Mk I maakte het overgrote deel van wereld dus voor het eerst kennis met Edran en de auto’s die deze onderneming maakte, ondanks dat Edran hiervoor ook al auto’s gemaakt had. De Edran Spider Mk I was immers de eerste echte productieauto van dit merk. Dit was dus de eerste auto van Edran die echt voor het ‘grote’ publiek bedoeld was. Deze auto wist tijdens de autoshow van Brussel die in het jaar 1994 in deze stad plaats vond trouwens al gelijk een hoop bekijks te trekken. Edran was dus eigenlijk al vanaf zijn eerste productie auto een automerk die vele mensen interessant vonden.

Vervolgens duurde het na de introductie van de Edran Spider MK I weer een flinke poos voordat Edran met zijn tweede productie auto op de proppen kwam. Deze auto werd namelijk geïntroduceerd in het jaar 2006. Edran is dus een autobouwer die flink de tijd neemt voor de ontwikkeling van zijn auto’s, en dit is natuurlijk eigenlijk alleen maar goed aangezien hieruit blijkt dat Edran zich focust op het uitbrengen van auto’s die kwalitatief goed in elkaar steken. De auto die destijds in 2006 onthuld werd door Edran was trouwens de Edran Enigma. Hieronder ga ik je overigens nog veel meer over deze auto en zijn specificaties vertellen.

 

Auto’s die door Edran worden geproduceerd

Aangezien Edran een autobouwer is gaat het uiteindelijk uiteraard eigenlijk om de auto’s die door deze autobouwer geproduceerd worden wanneer er over Edran gesproken wordt. Uiteindelijk wordt Edran hier namelijk gewoon op beoordeeld. Vandaar dat ik de auto’s die door Edran worden geproduceerd nu dan ook wil gaan bepreken. Wanneer je hier wel meer over te weten zou willen komen wil ik je dan ook zeker aanraden om snel verder te lezen! Aangezien de auto’s van Edran speciaal en interessant zijn vallen er immers zonder twijfel dingen over deze auto’s te vertellen die het bespreken waard zijn.

 

Edran Spider Mk I

De aller eerste auto die ooit door Edran is uitgebracht is de Edran Spider MK1 I. Dit is echter toch al een zeer bijzondere auto geworden die erg veel heeft te bieden. Zo is deze auto bijvoorbeeld instaat om uitstekende resultaten te leveren. Vandaar dat ik je nu dus ook graag meer over deze auto zou willen gaan vertellen! Wanneer je wel meer over de Edran Spider MK1 te weten wil komen wil ik je dan ook zeker aanraden verder te lezen.

Het is overigens zo dat er meerdere verschillende uitvoeringen van de Edran Spider MK I bestaan. Niet elke Edran Spider MK I is dus precies hetzelfde. Zo heb je namelijk bijvoorbeeld een variant van de Edran Spider MK I die voorzien is van een motor met 150 paardenkracht, terwijl je ook een variant van deze auto hebt die een motor met 180 PK heeft.

Verder is het zo dat de Edran Spider MK I een gewicht heeft van 710 kilo. Dit is ontzettend licht voor een auto! Hierdoor is het verder zo dat de variant van de Edran Spider MK I die een motor met 150 PK heeft een topsnelheid van 210 kilometer per uur kan halen, en de variant van deze auto die een motor met 180 PK heeft kan zelfs een maximale snelheid van 230 kilometer per uur behalen. Dat de Edran Spider MK I zo licht is heeft trouwens met name te maken met het feit dat deze auto voornamelijk uit koolstofvezel, glasvezel en kevlar bestaat. Dit zijn immers allemaal materialen die sterk zijn en ook vrij licht zijn.

 

Edran Enigma

De Edran Enigma is een andere auto die door Edran wordt geproduceerd. Vandaar dat ik je nu ook graag meer over deze auto wil gaan vertellen. Wanneer je wel meer te weten wil komen over de Edran Enigma wil ik je dan ook zeker aanraden om snel verder te lezen!

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen is het zo dat de Edran Enigma een aantal jaar na de Edran Spider MK1 I is ontwikkeld. Vandaar dat het dus ook vrij logisch is dat deze auto beter is dan zijn voorganger. Het is immers dus zo dat Edran bij de ontwikkeling van de Edran Enigma al ervaring had wanneer het ging om het ontwikkelen van een productieauto. Officieel is de Edran Enigma overigens alleen nog niet in productie. Deze auto is echter dus al wel ontwikkeld.

Het is trouwens zo dat de Edran Enigma een stuk sneller is dan zijn voorganger. Deze auto kan namelijk snelheden van richting de 340 kilometer per uur behalen! Hierdoor behoort de Edran Enigma tot de aller snelste productie auto’s die ooit gemaakt zijn. Dat de Edran Eniga inderdaad zo razendsnel is heeft overigens met name met zijn uiterst krachtige motor te maken. Deze desbetreffende motor heeft immers een vermogen van maar liefst 800 PK. Verder is het zo dat de Edran Enigma voornamelijk uit kevlar en koolstofvezel bestaat, waardoor het gewicht van deze auto 1280 kilogram bedraagt.

 

Verschillende manieren om in een door Edran geproduceerde auto te kunnen rijden

Zoals je al eerder in dit artikel hebt kunnen lezen worden er echt zeer bijzondere en indrukwekkende auto’s geproduceerd door Edran. Dit is dan ook zeker een van de redenen dat er vele mensen die graag in een door Edran geproduceerde auto zouden willen rijden in hun leven. Wanneer dit ook voor jou geldt zijn er een aantal dingen die je kan doen. In theorie zijn er namelijk een aantal verschillende manieren waar je kan bewerkstelligen dat je in een auto kan gaan rijden die is gemaakt door Edran. Hier wil ik je nu graag meer over gaan vertellen. Ik wil je daarom zeker aanraden om snel verder te lezen wanneer je inderdaad daadwerkelijk geïnteresseerd bent in het rijden in een auto die door Edran is geproduceerd!

Ten eerste is het natuurlijk mogelijk om in een door Edran geproduceerde auto te kunnen rijden door zo’n auto aan te schaffen. Je bent dan immers de eigenaar van je eigen Edran auto waardoor je dus volledig zelf kan bepalen wanneer en hoeveel je precies in deze auto wil rijden. Vandaar dat dit volgens vele mensen dan ook sowieso de aller beste optie is om inderdaad in een auto te kunnen rijden die is geproduceerd door Edran. Het is echter wel jammer genoeg zo dat het aanschaffen van een door Edran geproduceerde auto iets is dat zeker niet voor iedereen is weggelegd. Zeker niet iedereen bevindt zich namelijk momenteel in een situatie waarin het zomaar mogelijk is om een auto te gaan kopen die geproduceerd is door Edran. Dit kost immers aardig wat geld.

Verder is het (in theorie) ook mogelijk om een door Edran geproduceerde auto te huren wanneer je graag in zo’n auto zou willen rijden. Op deze manier zou het dus ook mogelijk moeten zijn om te kunnen rijden in een auto die is geproduceerd door Edran. In de praktijk is dit echter zeker niet altijd al te simpel. Zoals je al eerder hebt kunnen lezen in het artikel dat op deze pagina te vinden is zijn de auto’s die door Edran worden geproduceerd namelijk aardig schaars. Hierdoor kan het dus nog een flinke klus zijn om een plek te vinden waar het mogelijk is om een auto te huren die door Edran is geproduceerd. Er zijn hierdoor immers voor zover ik weet namelijk niet echt ondernemingen die auto’s die door Edran zijn geproduceerd verhuren. Ik ken persoonlijk echter natuurlijk niet elke autoverhuurder die op de aarde te vinden is, dus het zou zeker goed zo kunnen zijn dat er toch een autoverhuurbedrijf te vinden is dat door Edran geproduceerde auto’s aanbiedt voor de verhuur.

Het is trouwens in theorie ook mogelijk om een auto die door Edran geproduceerd is te leasen. Voor het leasen van een door Edran geproduceerde auto geldt echter eigenlijk precies hetzelfde als voor het huren van zo’n auto. Omdat de auto’s van Edran erg exclusief en zeldzaam zijn gaat dit namelijk nou eenmaal niet echt al te gemakkelijk. Hierdoor zijn er naar mijn weten immers geen leasemaatschappijen te vinden die auto’s die door Edran geproduceerd zijn aanbieden als leaseauto. Vandaar dat het dus helaas voor zover ik weet niet mogelijk om een auto van Edran te leasen. Dit betekent echter niet dat dit in de toekomst ook nooit het geval gaat zijn. Het zou namelijk bijvoorbeeld zomaar zo kunnen zijn dat Edran met een auto komt die een stuk toegankelijker is en dus wel door leasemaatschappijen aangeboden gaat worden. Op het moment van het schrijven van dit artikel is dit echter in ieder geval nog niet zo.

Er is verder ook nog een andere manier om te kunnen rijden in een auto die is geproduceerd door Edran. Zo is het namelijk ook mogelijk om in zo’n auto te rijden wanneer je iemand (persoonlijk) kent die in het bezit is van zo’n auto, en er geen problemen mee heeft om je in deze auto te laten rijden. Op deze manier is het dus ook zeker mogelijk om te kunnen ervaren hoe het is om een door Edran geproduceerde auto te rijden. Dit kan dus ook een zeer goede optie zijn om daadwerkelijk eens in een auto te rijden die is gemaakt door Edran. Helaas is de kans waarschijnlijk niet heel erg groot dat je iemand kent die in het bezit is van een Edran auto waar je zomaar in kan rijden. Dit heeft namelijk weer voornamelijk te maken met het feit dat de auto’s die door Edran geproduceerd worden zeer exclusief zijn. Hierdoor zijn deze auto’s namelijk dus sowieso al lastig te bemachtigen, waardoor maar weinig mensen in het bezit van zo’n soort auto zijn.

 

Tot slot

Je hebt op deze pagina van alles kunnen lezen over de autobouwer genaamd Edran en de auto’s die door deze autobouwer gebouwd worden en dus de naam van deze autobouwer dragen.  Ik hoop trouwens heel erg dat alle informatie die te lezen was op deze pagina gewoon gemakkelijk te begrijpen was. Verder hoop ik sowieso heel erg dat je wat hebt opgestoken van het artikel dat op deze pagina te vinden is. In principe was het namelijk mijn voornaamste doel bij het schrijven van dit artikel om mensen te informeren rondom Edran, en de auto’s die door deze onderneming gemaakt worden. Dit zijn namelijk zoals je al in dit artikel hebt kunnen lezen erg bijzondere en speciale auto’s die erg veel te bieden hebben, en daarom naar mijn mening ook wel wat meer aandacht en bekendheid verdienen. Vandaar dat ik dus ook hoop dat ik hieraan heb kunnen bijdragen door middel van het artikel dat op deze pagina staat! De auto’s die door Edran worden geproduceerd worden namelijk dus voor zover ik iets hierover te zeggen heb erg ondergewaardeerd. Het kan immers echt ontzettend leuk en vermakelijk zijn om te rijden in de auto’s die door Edran geproduceerd zijn.

Verder is het zoals je mogelijk al wel door hebt zo dat dit artikel richting zijn einde aan het gaan is. Inmiddels is er namelijk al een hoop over Edran en zijn auto’s verteld. Voor zover ik weet valt er dus niks meer over Edran en zijn auto’s te vertellen dat echt nog wat aan dit artikel zou kunnen toe voegen. Vandaar dat ik dit artikel nu ook richting zijn einde aan het brengen ben.

Voordat ik dit huidige artikel helemaal beëindig wil ik je echter wel graag nog even het een en ander gaan vertellen over een aantal van de andere artikelen die hier op www.goedkope-lease-auto.com zijn terug te vinden! Het is namelijk goed mogelijk dat er hier op deze website nog wel meerdere andere artikelen staan die je wel blijkt te kunnen waarderen. Vandaar dat het dus leuk kan zijn om nog het een en ander over deze desbetreffende artikelen te weten te komen.

Zo is het namelijk bijvoorbeeld zeer goed mogelijk dat je het artikel die hier op deze website staat en over Automobiles Gillet gaat interessant zou kunnen vinden. Automobiles Gillet is immers een autobouwer die erg goed met Edran vergeleken kan worden. Het is dus goed mogelijk dat je het leuk vindt om meer over Automobiles Gillet te weten te komen wanneer je tot op dit punt van dit huidige artikel terecht bent gekomen.

Ook het artikel die onderdeel van deze website is en over Donkervoort gaat zou misschien nog wel een ander artikel van deze website kunnen zijn die je wel door zou willen gaan nemen. Donkervoort is immers een ander automerk dat erg goed met Edran vergeleken kan worden.

Edran afbeelding

Edran maakt erg sportieve auto’s. Dit zijn auto’s die vele mensen interesseren. Vandaar dat ik er dus ook toe heb besloten om dit artikel over Edran te gaan schrijven.