Ben je opzoek naar informatie die over Holden gaat? Lees dan snel verder!

Dit artikel die je nu aan het doorlezen bent gaat over Holden. Wanneer dit onderwerp je interesse wel prikkelt doe je er dus in principe goed aan om ook nog de rest van dit artikel door te gaan nemen. Op deze manier kan je immers allerlei informatie te zien krijgen die over Holden gaat. Nadat je dit artikel hebt doorgenomen zou je dan ook op een goede manier over Holden geïnformeerd moeten zijn.

 

Algemene informatie over Holden

Het is zo dat ik nu graag nog enigszins aan het begin van dit artikel wat algemene informatie die over Holden gaat wil gaan bespreken. Ik hoop zo op deze manier namelijk bijvoorbeeld duidelijk te kunnen gaan maken wat Holden nou eigenlijk echt precies voor iets is voor de mensen die dit nu aan het lezen zijn en dit nog niet weten. Dit is immers verre van ideaal wanneer dit inderdaad het geval is. Er bestaat echter zeker een mogelijkheid dat dit zo is. Sterker nog, misschien ben je juist wel speciaal bij dit artikel terecht gekomen in de hoop te kunnen gaan achterhalen waar er over wordt gesproken wanneer het over Holden gaat.

Wanneer het inderdaad over Holden gaat wordt er verder (in ieder geval in dit artikel) over een automerk gesproken. Dit automerk is verder oorspronkelijk afkomstig uit Australië. Verder is het zo dat er op het moment van het schrijven van dit artikel geen Holden auto’s meer geproduceerd worden. Ik vind het echter toch leuk om je meer over Holden te vertellen door middel van dit artikel. Holden is immers zonder twijfel een van de meest toonaangevende Australische automerken ooit. Vandaar dat het dus leuk kan zijn om meer over Holden te weten te komen wanneer je wel affiniteit met auto’s hebt.

 

De geschiedenis van Holden

Door je nu meer over de geschiedenis van Holden te gaan vertellen hoop ik je nu verder nog beter te kunnen gaan informeren over dit automerk en de onderneming die hier achter zit. Het kan immers zeker wel leuk zijn om nog meer over deze geschiedenis te weten te komen wanneer Holden je wel interesseert. Verder is het overigens ook zo dat Holden een geschiedenis heeft weten op te bouwen waar zeker interessante dingen over vallen te vertellen. Zo is het bijvoorbeeld zo dat deze geschiedenis ver terug gaat.

Het is immers zo dat de geschiedenis van Holden helemaal terug gaat tot zo ongeveer halverwege de 19e eeuw. In het jaar 1852 emigreerde er namelijk een man met de naam James Alexander Holden vanuit Engeland naar Australië. Nadat James Alexander Holden een aantal jaar in Australië had gewoond begon hij hier een bedrijf. In het jaar 1856 startte hij hier immers een onderneming die zich bezig hield met de productie van paardenzadels. Dit bedrijf heette destijds trouwens J. A. Holden & Co. Deze onderneming bleef vervolgens een aantal jaar verder groeien.

Vervolgens nam de zoon van James Alexander Holden het in het jaar 1887 over van zijn vader wanneer het aankwam op het leiden van de onderneming in kwestie. De naam van deze zoon was trouwens Henry James Holden. Hier kwam later ook nog wel een andere partner bij. Dit bedrijf bleef echter een familiebedrijf, want in het jaar 1905 sloot ook Edward Holden, die de zoon was van Henry James Holden en dus de kleinzoon was van James Alexander Holden zich aan bij dit bedrijf. Edward Holden had verder veel interesse in auto’s, wat in deze tijd een opkomend vervoersmiddel was. Niet heel veel later ging deze onderneming zich dan ook bezighouden met auto gerelateerde activiteiten. Deze onderneming verrichtte namelijk bijvoorbeeld sleutelwerk aan auto’s.

In het jaar 1917 werd er vervolgens door Henry James Holden een nieuwe onderneming opgericht met de naam Holden’s Motor Body Builders Ltd. Zoals de naam van dit bedrijf al aangeeft richtte deze onderneming zich eigenlijk volledig op auto’s. Deze onderneming hield zich namelijk bezig met het bouwen en in elkaar zetten van de body van auto’s. Dit is als het ware het omhulsel van zo’n voertuig, en dus het gedeelte dat je op het eerste gezicht kan zien. In het Nederlands wordt dit vaak het koetswerk of het carrosserie genoemd. Aangezien de mensen die de touwtjes in handen hadden bij de Holden’s Motor Body Builders Ltd al het een en ander afwisten van auto’s bouwen groeide deze onderneming overigens snel na zijn oprichting. Deze onderneming leverde immers dus goed werk.

Vandaar dat dit bedrijf in de jaren 20 van de 20ste eeuw samen ging werken met grote automerken. Zo ging Holden’s Motor Body Builders Ltd namelijk bijvoorbeeld in het begin van de jaren 20 van de vorige eeuw de body’s maken voor de auto’s van Ford[LINK] die voor de Australische markt bedoeld waren. Vanaf 1924 hield Holden’s Motor Body Builders Ltd zich echter alleen nog maar bezig met het maken van de body’s voor de auto’s van het erg grote Amerikaanse autoconcern genaamd General Motors, dat ook destijds al de eigenaar was van vele verschillende automerken. Ondanks dat Holden in deze periode zelf nog niet echt auto’s maakte was deze onderneming dus toch al wel (in ieder geval voor een gedeelte) verantwoordelijk voor de productie van een aanzienlijke hoeveelheid van alle auto’s die destijds rondreden op de Australische wegen.

In de jaren die volgden ging Holden’s Motor Body Builders Ltd nog steeds gewoon verder met het produceren van de body’s voor General Motors auto’s. Aan het einde van de jaren 20 en begin jaren 30 van de 20ste eeuw werd de wereld echter hard getroffen door een economische crisis, en dit had ook enorm veel effect op Holden’s Motor Body Builders Ltd. Hierdoor was er namelijk ineens veel minder werk voor dit bedrijf. Dit resulteerde er uiteindelijk in dat Holden’s Motor Body Builders Ltd in het jaar 1931 werd over genomen door General Motors.

Onder de vleugels van General Motors wist Holden verder de weg weer naar boven te vinden, en er werd door deze onderneming richting het einde van de jaren 30 van de vorige eeuw zelf al geïnvesteerd in nieuwe productiefaciliteiten. Het is echter zo dat de wereld in deze periode ook verwikkeld raakte in de Tweede Wereldoorlog. Vandaar dat er aanvankelijk dus niet echt nog al veel personenauto’s geproduceerd werden in deze productie faciliteiten. Hier was destijds namelijk niet echt vraag naar. Vandaar dat Holden in deze periode zich ook met name richtte op de productie van oorlog gerelateerde producten zoals bijvoorbeeld veldgeschut en producten die met de luchtvaart te maken hadden.

Na het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog ging de onderneming in kwestie zich echter eigenlijk wel gewoon gelijk weer focussen op het maken van personenauto’s. In deze periode begon men zich bij dit bedrijf ook te richten op de productie van de eerste echte Holden auto, wat tevens ook een van de eerste echte Australische auto’s zou gaan worden. Deze desbetreffende auto verscheen vervolgens in het jaar 1948, en kreeg de naam de Holden 48-215. Er wordt overigens ook wel naar deze auto verwezen als de Holden FX. Op een later punt van dit artikel kan je verder meer lezen over deze eerste Holden auto. Wanneer de Holden 48-215 je wel interesseert is het dus niet gek om door te lezen.

Uiteindelijk werd de Holden auto na zijn ontstaan eigenlijk gelijk razend populair in Australië. Deze autosoort was immers speciaal gemaakt voor dit land, waardoor deze auto’s hier uitstekend tot hun recht kwamen. Zo waren deze auto’s bijvoorbeeld goed bestendig tegen het ruwe Australische landschap. Vandaar dat de Holden auto door zijn succes ook snel door kon ontwikkelen waardoor het dus niet lang duurde voordat er al weer nieuwe automodellen van dit automerk verschenen. Deze auto’s wisten verder ook verkoopsuccessen te boeken. In het jaar 1954 ging Holden zich verder ook nog richten op Nieuw-Zeeland. Op deze manier werd Holden dus steeds een internationaler automerk. Dit ging in de jaren die volgenden vervolgens gewoon verder. Vanaf het jaar 1956 werd de Holden auto namelijk bijvoorbeeld ook naar Thailand en Maleisië geëxporteerd. In het jaar 1957 was de Holden auto verder in maar liefst 17 landen te koop. Deze auto werd toen namelijk ook al naar nog meer landen in Azië en ook landen in Afrika geëxporteerd. Kortom, de jaren 50 van de vorige eeuw zijn dus een erg belangrijke periode voor Holden geweest! In deze periode is dit automerk immers enorm hard gegroeid.

Vervolgens braken de jaren 60 van de 20ste eeuw aan. Ook in deze periode bleef Holden rustig doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe auto’s en he op de markt brengen hiervan. Holden bleef verder ook steeds nog toetreden tot nieuwe markten. Het is dan ook zo dat Holden in deze periode nog steeds een hoop auto’s wist te verkopen. Zo passeerde Holden in het jaar 1962 bijvoorbeeld de grens van 1 miljoen geproduceerde auto’s, terwijl dit automerk in 1969 alweer zijn 2 miljoenste exemplaar produceerde. Dit waren dus 2 mooie mijlpalen die Holden wist te behalen in de jaren 60 van de 20ste eeuw.

In de jaren 70 van de vorige eeuw bleef Holden eigenlijk gewoon op dezelfde voet doorgaan. Zo bracht Holden in deze periode nieuwe voertuigen uit, die ook verkoopsuccessen wisten te worden. In deze periode wist Holden verder ook met door hun geproduceerde auto’s mooie resultaten te behalen binnen de Australische racewereld.

De jaren 80 van de 20ste eeuw waren verder een stuk lastigere periode voor Holden, en eigenlijk de gehele auto-industrie. In het jaar 1979 brak er namelijk een oliecrisis uit, waardoor autorijden gelijk een stuk onvoordeliger werd. De brandstofprijzen voor auto’s stegen destijds namelijk enorm. Auto rijden werd dus minder populair. Vandaar dat er ook minder mensen geneigd waren om een nieuwe auto aan te gaan schaffen. Mede hierdoor werd Holden in de jaren 80 van de vorige eeuw getroffen door flinke verliezen. Dit resulteerde er bijvoorbeeld in dat Holden als bedrijf in deze periode geherstructureerd werd.

In de jaren 90 van de vorige eeuw wist Holden verder de weg naar boven weer te vinden. Zo wist dit automerk in deze periode zijn aandeel in de Australische automarkt nog maar eens te vergroten, ondanks dat Holden hier destijds al een hoop concurrenten had. In de loop van de vorige eeuw waren er namelijk steeds meer (internationale) automerken toegetreden tot de Australische markt. Holden had zijn thuismarkt echter dus nog steeds goed in de hand. In deze periode werden er verder ook nog steeds nieuwe Holden auto’s op de markt gebracht.

Uiteindelijk brak de huidige eeuw aan. Zo rond de helft van het eerste decennium van deze eeuw werd het marktaandeel van Holden in Australië een stuk kleiner. De concurrentie was namelijk toch te hevig geworden. Holden verkocht dus steeds minder auto’s. Vandaar dat de omzet van dit automerk ook terug begon te lopen. In deze periode begon Holden daarom in meer jaren verlies te boeken dan dat dit automerk winstgevend was. Dit waren dus lastige tijden voor Holden, en het werd er allemaal niet veel beter op toen in het jaar 2008 ook nog eens de financiële crisis losbarstte. Dit alles resulteerde er in dat de Australische overheid financieel bij moest springen om Holden draaiende te houden. Op deze voet bleef Holden vervolgens nog een aantal jaar doorgaan, totdat General Motors besloot om in 2021 te stoppen met de productie van Holden auto’s. Ondanks dat de Holden auto het niet heeft volgehouden heeft dit automerk al met al toch mooie dingen weten te bereiken. Zo is de Holden auto namelijk bijvoorbeeld erg belangrijk geweest voor de Australische economie. Vandaar dat ik er ook toe heb besloten om dit artikel voer de Holden auto te gaan schrijven.

 

Holden auto’s

Zoals je als het goed is al wel door hebt is het zo dat eigenlijk dit hele artikel om de Holden auto draait. Vandaar dat ik je nu dus ook nog meer over deze desbetreffende auto’s wil gaan vertellen. Ik ga je door middel van dit artikel echter niet over elke Holden auto vertellen. Het is immers zo dat dit ontzettend veel verschillende soorten auto’s zijn. Wanneer ik wel letterlijk elke Holden auto die ooit geproduceerd is zou dit artikel dus erg lang gaan worden. Daarom heb ik hieronder dus een selectie gemaakt van Holden auto’s die ik wil gaan bespreken.

 

Holden 48-215

De eerste Holden auto waar ik je nu graag nog meer over wil gaan vertellen is de Holden 48-215. Dit lijkt mij immers wel gepast. Zoals je ook al eerder in dit artikel hebt kunnen lezen is het namelijk zo dat de Holden 48-215 de aller eerste Holden auto ooit is geweest. Je hebt verder in dit artikel al kunnen lezen dat de Holden 48-215 in het jaar 1948 in productie gegaan is. Deze auto is vervolgens tot in 1953 in productie gebleven. In deze periode zijn er verder meerdere verschillende uitvoeringen van de Holden 48-215 uitgebracht. Niet elke Holden 48-215 is dus precies hetzelfde. Hierdoor is het dus lastig om je meer te vertellen over de specificaties van de Holden 48-215. Wat deze specificaties zijn hangt immers af van over wat voor soort uitvoering van de Holden 48-215 het gaat.

 

Holden Torana

Een andere Holden auto waar ik je door middel van dit artikel meer over wil gaan vertellen is de Holden Torana. Dit is immers ook zeker wel een auto die het een en ander te bieden heeft. Het is verder overigens zo dat de Holden Torana tussen de jaren 1967 en 1979 geproduceerd werd. Er zijn in deze periode tal van verschillende uitvoeringen van de Holden Torana gemaakt. Zo heb je bijvoorbeeld 3 verschillende generaties van de Holden Torana. Verder is het trouwens zo dat je ook een variant van de Holden Torana hebt die bekend staat als de Holden Sunbird. ‘Torana’ betekent verder iets in de richting van ‘vliegen’ in een taal van inheemse inwoners van Australië.

Verder is het overigens zo dat de Holden Torana een vrij sportieve auto is. Het is dan ook zo dat er tal van uitstekende resultaten behaald zijn door middel van varianten van deze desbetreffende auto tijdens officiële races. Ook op deze manier heeft de Holden Torana dus naamsbekendheid weten op te bouwen. De Holden Torana is tevens net zoals zoveel sportieve auto’s een redelijk compacte auto. Deze auto is dus niet bijster groot.

 

Holden FE

Verder is ook de Holden FE nog een auto waar ik je meer over wil vertellen door middel van dit artikel. Deze auto is trouwens tussen 1956 en 1958 door Holden geproduceerd. Ondanks dat de Holden FE niet heel erg lang in productie is geweest zijn er echter toch ruim 150.000 exemplaren van deze auto gemaakt. In totaal zijn er namelijk 155.161 exemplaren van de Holden FE gemaakt. Het overgrote deel van deze exemplaren van de Holden FE zijn in Australië verkocht. Deze exemplaren zijn verder overigens verspreid over meerdere verschillende uitvoeringen van de Holden FE. De opzichten waarin de verschillende uitvoeringen van de Holden FE van elkaar kunnen verschillen zijn verder uiteenlopend. Zo is het immers bijvoorbeeld zo dat er meerdere verschillende carrosserievormen voor de Holden FE zijn uitgebracht. De Holden FE was namelijk aanvankelijk een sedan maar later is er tevens een uitvoering van deze auto uitgebracht die kenmerken van een bestelbusje heeft.

 

Holden Commodore

Ook de Holden Commodore is nog een Holden auto waar ik graag meer over wil gaan vertellen door middel van dit artikel! Dit is immers een erg belangrijke Holden auto. Het is namelijk bijvoorbeeld zo dat de Holden Commodore een van de meest succesvolste auto’s is geweest die voorzien is van de Holden naam. Deze auto is dan ook lang in productie geweest. De Holden Commodore is immers geproduceerd tussen 1978 en 2020. Er zijn in deze periode uiteraard tal van uitvoeringen van deze auto uitgebracht. De oorspronkelijk uitvoering van de Holden Commodore was in 2020 immers natuurlijk al vrij gedateerd. Het is dan ook zo dat er door de jaren heen 5 verschillende generaties van de Holden Commodore ontwikkeld zijn.

 

Holden WB

Zoals je misschien al wel door hebt is het zo dat ik je nu verder meer over de Holden WB wil gaan vertellen. Zo wil ik je bijvoorbeeld vertellen over dat de Holden WB geproduceerd werd in de jaren 80 van de vorige eeuw. De Holden WB is namelijk tussen 1980 en 1984 in productie geweest. In deze periode zijn er verder meerdere verschillende varianten van de Holden WB uitgebracht. Elke uitvoering die van de Holden WB gemaakt is kan verder wel uitstekend gebruikt worden om tegelijkertijd een hoop goederen mee te vervoeren. Verder is het zo dat er tussen 1980 en 1984 in totaal 60.231 exemplaren van de Holden WB gemaakt zijn.

 

Holden Camira

Nog een andere Holden auto waar ik je door middel van dit artikel meer over wil gaan vertellen is de Holden Camira. Dit is in zijn tijd immer een redelijk succesvolle Holden auto geweest. Het gaat hierbij overigens om de periode 1982 tot en met 1989. Dit is immers de periode waarin de Holden Camira in productie is geweest. In deze periode zijn er verder trouwens in totaal 151.807 exemplaren van de Holden Camira gemaakt. Deze exemplaren zijn verder verspreid over meerdere verschillende uitvoeringen. Eigenlijk elke variant van de Holden Camira kan wel geclassificeerd worden als een middelgrote auto. Verder is het trouwens zo dat het woord ‘camira’ in de taal van de originele bevolking van Australië ‘wind’ betekent.

 

Holden HQ

De Holden HQ is ook nog een andere Holden auto waar ik door middel van dit artikel meer over wil gaan vertellen. Dit is immers een belangrijke autosoort geweest voor Holden. Het is namelijk zo dat de Holden HQ een van de weinige automodellen is geweest die echt helemaal volledig door Holden zelf ontwikkeld is. Verder is het trouwens wel zo dat het redelijk lastig is om je te vertellen over wat voor soort auto de Holden HQ nou eigenlijk echt is, aangezien er echt een hele hoop verschillende varianten van deze auto zijn uitgebracht. Deze verschillende varianten van de Holden HQ zijn verder trouwens op de markt gebracht tussen de jaren 1971 en 1974. Dit zijn immers de jaren dat de Holden HQ in productie was. Er zijn in deze periode in totaal verder maar liefst 485.650 exemplaren van de Holden HQ gemaakt. Hierdoor behoort de Holden HQ tot een van de succesvolste Holden auto’s aller tijden. Er zijn verder trouwens destijds ook meer dan 40.000 exemplaren van de Holden HQ geëxporteerd, wat vrij veel is voor een Holden model.

 

Holden Monaro

Een andere Holden auto waar ik je nog meer over wil gaan vertellen is de Holden Monaro. Dit is overigens een vrij sportieve auto. De Holden Monaro wordt doorgaans dan ook geclassificeerd als een zogenaamde muscle car. Dit soort auto’s hebben eigenlijk altijd wel een hele hoop vermogen. Verder is het trouwens zo dat er tal van verschillende uitvoeringen van de Holden Monaro bestaan. Deze desbetreffende auto is immers bijvoorbeeld tijdens meerdere verschillende periodes in productie geweest. De Holden Monaro werd namelijk aanvankelijk tussen 1968 en 1977 geproduceerd. Vervolgens werd er in 2001 weer een nieuwe variant van de Holden Monaro uitgebracht die uiteindelijk tot 2006 in productie is gebleven. In de periode dat de Holden Monaro in productie is geweest zijn er verder 3 generaties van deze auto uitgebracht.

Aangezien de Holden Monaro een auto met een sportief karakter is heeft deze auto ook meerdere malen zijn opwachting gemaakt op het circuit tijdens officiële races. Dit is verder zeker niet onverdienstelijk geweest. Er zijn immers meerdere van dit soort officiële races gewonnen door middel van de Holden Monaro.

 

Holden FB

Verder is tevens de Holden FB nog een door Holden geproduceerde auto die ik door middel van dit artikel wil gaan bespreken. Dit is overigens een Holden autosoort die niet al te lang in productie is geweest. De Holden FB is namelijk tussen januari van het jaar 1960 en mei van het jaar 1961 geproduceerd. In deze relatief korte productieperiode zijn er echter toch 147.747 exemplaren van deze desbetreffende auto gemaakt. Verder is het zo dat er in de tijd dat de Holden FB in productie is geweest tal van verschillende uitvoeringen van deze auto zijn uitgebracht.

 

Holden FJ

De laatste Holden auto waar ik je door middel van dit artikel nog meer over wil gaan vertellen is de Holden FJ. Dit is immers ook zeker een belangrijke auto geweest voor Holden. De Holden FJ is namelijk de 2e auto ooit geweest die door Holden op de markt is gebracht. Het is dan ook zo dat de productie van de Holden FJ inmiddels al lang geleden heeft plaatsgevonden. Deze auto was namelijk tussen 1953 en 1956 in productie. Destijds zijn er 169.969 exemplaren van deze auto gemaakt. Er zijn in deze periode verder een aantal verschillende variaties van de Holden FJ uitgebracht. Ook is het zo dat de Holden FJ de eerste Holden auto is geweest die geëxporteerd werd. Door middel van deze auto heeft Holden als automerk dus mooie stappen weten te zetten!

 

In een door Holden geproduceerde auto gaan rijden

Er bestaat een goede mogelijkheid dat je wel in een door Holden geproduceerde auto zou willen gaan rijden wanneer je bij dit punt van dit artikel die in het teken van dit soort desbetreffende auto’s staat terecht bent gekomen. Vandaar dat ik nu dus nog meer wil gaan vertellen over wat voor soort mogelijkheden er eventueel kunnen zijn wanneer het op het rijden van een Holden auto aankomt. In theorie zijn hier verder overigens sowieso tal van verschillende mogelijkheden toe.

Ten eerste zou je natuurlijk in een Holden auto kunnen gaan rijden door zo’n soort auto aan te gaan schaffen. Je bent immers de eigenaar van een Holden auto die je gekocht hebt, waardoor je dan dus zelf kan gaan besluiten wanneer je in zo’n auto wil gaan rijden. Aangezien er op dit moment geen Holden auto’s meer geproduceerd worden kan je dit soort auto’s overigens wel in principe alleen maar 2e hands aanschaffen.

Verder is het tevens nog mogelijk om in een Holden auto te kunnen gaan rijden door zo’n soort auto te gaan huren. Je kan dan echter over het algemeen wel maar voor een zeer korte periode in een Holden auto gaan rijden. Wanneer je een (Holden) auto huurt doe je dit immers doorgaans maar voor een korte periode. Wanneer je een auto voor een langere periode wil gaan huren wordt dit immers meestal na een tijdje een manier van het rijden van zo’n soort auto die financieel gezien niet bepaald aantrekkelijk meer is.

Een andere manier waarop in een Holden auto gereden kan worden is door deze te gaan leasen. Dit is verder overigens in principe goed te omschrijven als het huren van zo’n soort desbetreffende auto voor een langere periode. Wanneer je een Holden auto least krijg je deze dan ook in principe meerdere weken en mogelijk zelfs meerdere jaren tot je beschikking.

Je kan ook nog eventueel in een Holden auto gaan rijden door iemand te kennen waarvan je zo’n soort auto mag en kan lenen. Dit is echter natuurlijk een manier van het rijden van een Holden auto waarbij je geheel afhankelijk bent van andere mensen. Vandaar dat dit dus ook zeker geen manier is om in een door Holden geproduceerde auto te kunnen gaan rijden waar je echt vanuit kan gaan.

 

Tot slot

Aangezien er al een hele hoop over Holden verteld is gaat dit artikel die in het teken van dit automerk staat inmiddels zo’n beetje richting zijn eindpunt. Voor zover ik weet valt er namelijk niet echt meer iets over Holden te vertellen dat echt nog dingen aan dit artikel zou kunnen gaan toevoegen. Vandaar dat ik dit artikel nu dus ook richting zijn einde aan het brengen ben.

Voordat ik dit artikel echt helemaal beëindig wil ik je echter wel graag nog even het een en ander gaan vertellen over een aantal van de andere artikelen die hier op www.goedkope-lease-auto.com zijn terug te vinden. Er bestaat immers een goede mogelijkheid dat er hier op deze website nog meerdere andere artikelen staan die je ook wel interessant blijkt te vinden. Het kan daarom dus leuk zijn om nog meer over deze desbetreffende artikelen te weten te komen!

Zo is het namelijk bijvoorbeeld zeker mogelijk dat je het artikel die over Jaguar gaat en hier op deze website is terug te vinden wel op prijs kan stellen. Jaguar is immers een automerk dat bewonderaars over de hele wereld heeft. Jaguar is dat ook een automerk dat veel te bieden heeft. Vandaar dat het dus goed mogelijk is dat je wel meer over dit automerk te weten zou willen komen.

Dit geldt verder overigens ook voor Audi. Daarom wilde ik je nu ook graag nog even snel wijzen op het bestaan van het artikel die over Audi gaat en hier op deze website is terug te vinden voordat ik dit huidige artikel nu toch echt helemaal tot zijn einde laat komen.

 

Holden auto

Op de bovenstaande afbeelding is een Holden auto te zien. Vandaar dat ik er dus voor heb gekozen om deze afbeelding toe te gaan voegen aan dit artikel. Dit artikel staat immers in het teken van deze desbetreffende autosoort. Deze afbeelding past daarom in ieder geval wat mij betreft goed bij dit artikel.