Ben je opzoek naar informatie die met de Noble auto te maken heeft? Lees dan snel verder!

Dit artikel die je nu aan het doornemen bent gaat over de Noble auto. Wanneer je deze autosoort wel interessant vindt doe je er daarom in principe goed aan om verder ook nog de rest van dit artikel door te gaan nemen. Door dit artikel door te lezen kan je immers allerlei informatie te zien krijgen die over de Noble auto gaat. Nadat je dit artikel hebt doorgenomen zou je dus op een goede manier over deze desbetreffende autosoort geïnformeerd moeten zijn.

 

Algemene informatie over de Noble auto

Ik wil nu graag nog enigszins aan het begin van dit artikel wat algemene informatie die met de Noble auto te maken heeft gaan bespreken. Ik vind dit namelijk een goede manier om met het inhoudelijke gedeelte van dit artikel van start te gaan. Het is immers bijvoorbeeld zo dat ik op deze manier hoop te kunnen gaan verduidelijken wat de Noble auto precies voor iets is voor de mensen die dit nu lezen en hier niet van op de hoogte zijn. Het is namelijk niet ideaal wanneer je dit inderdaad nog niet weet.

De Noble auto is overigens een vrij bijzondere auto. Dit zijn namelijk nogal exotische auto’s. Het is immers bijvoorbeeld zo dat deze auto’s erg sportief zijn. De Noble auto is in principe dus instaat om bijzondere prestaties te leveren. Het is dan ook niet zo gek dat de Noble auto een exclusieve autosoort is. Het is zo dat dit één van de dingen is dat veel mensen aanspreekt van dit automerk.

Verder is het zo dat Noble een Engels automerk is. De onderneming die verantwoordelijk is voor de productie van de Noble auto is namelijk afkomstig uit Engeland. De volledige naam van deze onderneming is verder trouwens Noble Automotive Ltd. Het hoofdkantoor van deze onderneming zit verder in de Engelse stad Leicester. Ondanks dat Noble een Engels automerk is zijn de auto’s van dit automerk overigens ook wel buiten de Engelse landsgrenzen te verkrijgen.

 

De geschiedenis van Noble Automotive

Na net wat algemene informatie omtrent de Noble auto te hebben verstrekt wil ik nu meer gaan vertellen over de geschiedenis van Noble Automotive en dus ook over de geschiedenis van de Noble auto. Het kan immers leuk zijn om hier meer over te weten te komen wanneer de Noble auto en de onderneming die deze auto’s maakt je wel interesseren.

Noble is overigens een automerk dat nog niet heel erg lang bestaat. Vandaar dat er dus ook niet ontzettend veel over de geschiedenis van dit automerk valt te vertellen. Ik wil je nu echter wel in ieder geval vertellen over dat Noble Automotive Ltd in het jaar 1999 is opgericht. Destijds is deze onderneming trouwens opgericht door een meneer met de naam Lee Noble. De Noble auto is dus vernoemd naar zijn eigenaar.

Vervolgens kwam Noble ook in het jaar 1999 al met zijn eerste auto, namelijk de Noble M10. Op een later punt kan je trouwens nog meer over deze auto lezen. Wanneer je de Noble M10 wel interessant vindt is het dus verstandig om door te lezen! Na de introductie van de Noble M10 bleef men bij Noble Automotive Ltd verder niet lang stil zitten. In het jaar 2000 kwam namelijk al de 2e auto van Noble op de markt. Dit was de Noble M12. Ook over deze auto kan je trouwens op een verder punt van dit artikel nog meer lezen.

Ook in de jaren die volgenden bleef men bij Noble Automotive Ltd trouwens doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe auto’s. Er zijn tot op heden dan ook nog meerdere nieuwe auto’s door Noble uitgebracht. Verder is het trouwens zo dat Noble Automotive Ltd in het jaar 2006 verkocht werd. Lee Noble bleef hierna echter wel nog 2 jaar werkzaam bij Noble Automotive Ltd. In 2006 werd Noble verder overigens overgenomen door een Amerikaanse meneer met de naam Peter Dyson. In 2015 verkocht deze Peter Dyson dit automerk vervolgens echter weer aan een Chinese investeerder met de naam Bowei Liu. Noble Automotive Ltd is vervolgens onder Bowei Liu uitgegroeid tot het automerk zoals we dit op de dag van vandaag kennen.

 

Noble auto’s

De hele artikel draait eigenlijk om de Noble auto. Vandaar dat ik het dus een goed idee vind om je nu meer te gaan vertellen over een aantal Noble auto’s! Dat ik niet elke Noble auto door middel van dit artikel ga bespreken heeft verder trouwens met name te maken met het feit dat dit artikel anders heel erg lang zou gaan worden. Vandaar dat ik het dus een goed idee vind om dit achterwegen te laten. Ik ga je echter toch wel het een en ander vertellen over een ruime selectie Noble auto’s. Doordat dit bijzondere en indrukwekkende auto’s zijn is het immers leuk om meer over deze desbetreffende auto’s te vertellen.

 

Noble M10

De eerste Noble auto waar ik je door middel van dit artikel nog meer over wil gaan vertellen is de Noble M10. Zoals je ook al eerder in dit artikel hebt kunnen lezen is het immers zo dat dit de eerste auto is geweest die door Noble is uitgebracht. Vandaar dat ik het dus wel gepast vind om nu ook deze auto als eerste uitgebreider te gaan bespreken.

Zoals je ook al eerder in dit artikel hebt kunnen lezen is het zo dat de Noble M10 verscheen in het jaar 1999. Dit is tevens het jaar dat deze auto in productie is gegaan. De productie van de Noble M10 werd vervolgens trouwens al in het jaar 2000 beëindigd. Er zijn dan ook maar 6 exemplaren van de Noble M10 geproduceerd.

Verder is het trouwens zo dat de Noble M10 net zoals de meeste sportwagens maar zitplaatsen voor maximaal 2 personen heeft. Deze auto is verder voorzien van 2 deuren waarmee in deze auto gestapt kunnen worden. Het is ook zo dat de Noble M10 een cabriolet is. Het dak van deze auto kan dus worden verwijderd.

Het is verder zo dat de Noble M10 voorzien is van een motor die 168 pk heeft. Deze auto heeft verder een gewicht van 960 kilo. Hierdoor is deze auto instaat om in zo’n 6 seconden vanuit stilstand naar de 100 kilometer per uur te kunnen accelereren. De Noble M10 is verder instaat om een topsnelheid van 217 kilometer per uur te behalen.

 

Noble M12

Ook de Noble M12 is nog een andere Noble auto waar ik je zoals je al eerder hebt kunnen lezen door middel van dit artikel meer over wil gaan vertellen. De productie van deze auto is verder zoals je ook al eerder in dit artikel hebt kunnen lezen in het jaar 2000 van start gegaan. Vervolgens is de Noble M12 tot in 2008 in productie gebleven. Er zijn in deze periode verder meerdere verschillende variaties van de Noble M12 uitgebracht. Hierdoor is het lastig om je meer over de specificaties van de Noble M12 te vertellen. Deze verschillen immers per uitvoering van deze auto. Het is echter wel zo dat elke uitvoering van de Noble M12 een auto is die voorzien is van 2 deuren. Dit zijn verder tevens allemaal auto’s die voorzien zijn van een dak dat niet verwijderd kan worden. Deze auto is verder overigens ontworpen door Lee Noble, de oprichter van dit desbetreffende automerk.

 

Noble M15

Verder is de Noble M15 nog een andere Noble auto waar ik je door middel van dit artikel meer over wil gaan vertellen. Zo wil ik je nu namelijk bijvoorbeeld vertellen over dat de Noble M15 tussen de jaren 2006 en 2011 geproduceerd is. Verder is het zo dat deze auto ook door Lee Noble ontworpen is. De Noble M15 is overigens voorzien van een motor die geproduceerd is door het Amerikaanse automerk genaamd Ford[LINK] die 455 paardenkracht kan leveren. Verder is het zo dat de Noble M15 een gewicht van 1250 kilo heeft. Deze auto is hierdoor instaat om binnen 3.4 seconden vanuit stilstand de 100 kilometer per uur te behalen. Het is verder zo dat de Noble M15 een topsnelheid van net geen 300 kilometer per uur aan kan behalen. De hoogste snelheid die in deze auto is aangetikt is namelijk 298 kilometer per uur.

 

Noble M600

Een andere Noble auto waar ik je nog meer over wil gaan vertellen is de Noble M600. Dit is een auto waarvan de productie in het jaar 2010 van start is gegaan. De Noble M600 wordt verder op het moment dit dit artikel geschreven wordt nog steeds geproduceerd. De Noble M600 is dus al aardig lang in productie. Het is dan ook zo dat er inmiddels al tal van verschillende uitvoeringen van deze desbetreffende auto zijn uitgebracht. Hierdoor is het lastig om je meer over de specificaties van de Noble M600 te vertellen. Een ding is echter in ieder geval zeker, en dat is dat de Noble M600 sneller is dan zijn voorganger, wat de Noble M15 is waar je net al het een en ander over hebt kunnen lezen. Zo is de Noble M600 namelijk bijvoorbeeld instaat om een topsnelheid van ruim boven de 300 kilometer per uur te kunnen behalen.

 

In een door Noble Automotive geproduceerde auto gaan rijden

Verder wil ik door middel van dit artikel ook nog gaan bespreken hoe er eventueel in een Noble auto gereden kan worden. Dit is immers eigenlijk altijd wel een gedenkwaardige ervaring. Het is dan ook niet zo gek dat er tal van mensen zijn die wel in een Noble auto zouden willen gaan rijden, en dit geldt zeker voor mensen die tot op dit punt van dit artikel die in het teken van dit soort desbetreffende auto’s staat terecht zijn gekomen. Hierdoor vind ik het een goed idee om nu meer te gaan vertellen over hoe er eventueel in een door Noble Automotive geproduceerde auto gereden kan worden.

Er zijn overigens meerdere verschillende manieren waarop er (in ieder geval theoretisch) in een Noble auto gereden kan worden. Zo kan je namelijk bijvoorbeeld uiteraard in een Noble auto gaan rijden nadat je zo’n soort auto hebt aangeschaft. Je bent dan immers de eigenaar van zo’n soort auto. Je kan dan dus zelf bepalen wat er met zo’n desbetreffende Noble auto gebeurt.

Verder zou je ook nog eventueel in ieder geval eventjes in een Noble auto moeten kunnen gaan rijden door deze te huren. Wanneer je een auto huurt doe je dit immers doorgaans maar voor een korte periode, aangezien het huren van een auto voor een langere periode over het algemeen nogal onvoordelig is. Het is dan ook zo dat het huren van een Noble auto geen goede optie is wanneer je voor een lange tijd in zo’n auto wil kunnen rijden.

Een andere manier waarop er in ieder geval in theorie in een Noble auto gereden kan worden is door deze te leasen. Het leasen van een auto is verder trouwens in principe het huren van zo’n soort voertuig voor een langere periode. Bij het leasen van een auto wordt er immers eigenlijk sowieso wel over weken en mogelijk zelfs jaren gesproken.

Het is tevens mogelijk mogelijk om in een door Noble Automotive geproduceerde auto te kunnen gaan rijden door iemand te kennen waarvan je zo’n soort auto mag lenen. Dit is echter een manier van het rijden van een Noble auto waarbij je geheel afhankelijk bent van andere mensen. Je kan dus zeker niet uitgaan van deze manier van het rijden van een Noble auto in de praktijk.

 

Tot slot

Dit artikel die in het teken van de Noble auto staat is richting zijn eindpunt aan het gaan. Er is immers inmiddels zoals je als het goed is ook al wel gezien hebt veel over de Noble auto verteld in dit artikel. Voor zover ik weet valt er op dit punt dus niets meer over de autosoort in kwestie te vertellen dat echt nog wat aan dit artikel toe zou kunnen voegen. Vandaar dat ik er dus ook toe heb besloten om dit artikel nu af te gaan ronden.

Ik wil echter wel graag nog even dingen gaan vertellen over een aantal van de andere artikelen die hier op www.goedkope-lease-auto.com zijn terug te vinden voordat ik dit huidige artikel helemaal tot zijn einde ga laten komen. Het is immers goed mogelijk dat er hier op deze website nog tal van andere artikelen staan die je wel interessant blijkt te vinden. Daarom kan het ook leuk zijn om nog meer over deze desbetreffende andere artikelen te weten te komen!

Zo is het namelijk bijvoorbeeld mogelijk dat je het artikel die over Aston Martin gaat en hier op deze website is terug te vinden wel op prijs kan stellen. Aston Martin is immers net zoals Noble een automerk dat oorspronkelijk afkomstig is uit Engeland en zich voornamelijk focust op de productie van auto’s die sportief zijn. Aston Martin en Noble zijn dus onderwerpen die in ieder geval enigszins vergelijkbaar aan elkaar zijn.

Ook het artikel die over Arrinera gaat zou eventueel nog wel een ander artikel van deze website kunnen zijn die je interessant vindt. Het is namelijk zo dat Arrinera net zoals Noble een automerk is dat zich helemaal richt op de productie van erg exclusieve sportwagens. Vandaar dat het goed mogelijk is dat je Arrinera een interessant automerk vindt wanneer je tot op dit punt van dit artikel die over de Noble auto gaat terecht bent gekomen.

Noble M12 afbeelding

Op de bovenstaande afbeelding kan je een Noble auto zien. Op deze afbeelding staat immers een exemplaar van de Noble M12. Vandaar dat ik het dus wel toepasselijk vond om deze afbeelding toe te gaan voegen aan dit artikel die in het teken van de Noble auto staat.