Dit artikel staat in het teken van Zenos. Lees dus snel verder als dit onderwerp je wel interesseert!

Aangezien dit artikel in het teken van Zenos staat is het zo dat er in dit artikel allerlei informatie kan worden terug gevonden die betrekking heeft tot Zenos. Vandaar dat je nadat je dit artikel hebt doorgenomen dus ook op een goede manier over dit desbetreffende onderwerp geïnformeerd zou moeten zijn.

 

Algemene informatie over Zenos

Het is zo dat ik het een goed idee vind om je nu nog enigszins aan het begin van dit artikel algemene dingen over Zenos te gaan vertellen. Er bestaat immers bijvoorbeeld een mogelijkheid dat je bij dit artikel terecht bent gekomen zonder al op de hoogte te zijn van wat  nou eigenlijk echt precies voor iets is. Wanneer dit inderdaad het geval is hoop ik dit nu dus voor je te kunnen gaan verduidelijken door algemene informatie die over Zenos gaat op te gaan sommen.

In principe is Zenos gewoon een automerk. De Zenos auto is echter zeker niet gewoon. Zenos auto’s zijn immers auto’s met een uiterst sportief karakter. Deze desbetreffende auto’s zijn dus instaat om imposante prestaties te leveren. Zo zijn de auto’s die door het automerk in kwestie worden geproduceerd namelijk bijvoorbeeld (in ieder geval voor een auto) uitzonderlijk licht.

Het is verder trouwens zo dat Zenos afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk. Het hoofdkantoor van dit automerk is dan ook terug te vinden in de Engelse plaats genaamd Wymondham. Ondanks dat Zenos oorspronkelijk een automerk is dat de afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk is het overigens zo dat de Zenos auto ook nog wel buiten het Verenigd Koninkrijk te verkrijgen is. Zo is dit automerk namelijk bijvoorbeeld tevens actief in andere Europese en een aantal Aziatische landen. Dit is dus een internationaal automerk.

 

De geschiedenis van Zenos

Waarschijnlijk is Zenos wel een automerk dat je interesseert wanneer je tot op dit punt van dit artikel die in het teken van dit desbetreffende automerk staat terecht bent gekomen. Daarom wil ik je nu ook meer over de geschiedenis van dit desbetreffende automerk gaan vertellen. Het kan namelijk erg leuk zijn om de geschiedenis van Zenos beter te leren kennen wanneer je dit automerk in kwestie wel interessant vindt!

Er valt overigens wel niet super veel te vertellen over de geschiedenis van Zenos. Het is immers zo dat dit automerk nog niet al te lang bestaat. Dit desbetreffende automerk is namelijk opgericht in het jaar 2012. Aangezien Zenos van origine een Engels automerk is vond dit destijds overigens plaats in Engeland. Dit automerk is destijds trouwens opgericht door twee mannen genaamd Mark Edwards en Ansar Ali. Deze beide heren kende elkaar van hun werkzaamheden bij andere automerken zoals bijvoorbeeld Lotus[LINK]. Het is dan ook zo dat Ansar Ali en Mark Edwards allebei al affiniteit hadden met sportieve auto’s en de productie van dit soort auto’s. Vandaar dat het dus niet zo vreemd is dat deze beide mannen besloten om zelf ook samen sportieve auto’s te gaan produceren. Hun doel was verder om hun sportieve auto’s wel tegen een schappelijke prijs aan te bieden, en dit is zeker niet al te gebruikelijk in dit stuk van de automarkt.

Zenos had echter een redelijk lastige opstartperiode. In 2015 begon deze onderneming vervolgens met de productie van hun eerste auto, die de naam Zenos E10 kreeg. Niet heel lang hierna, namelijk in 2017 kwam deze desbetreffende onderneming echter in financieel zwaar weer terecht. Dit resulteerde er in dat deze onderneming werd over genomen door AC. Hierna is er vervolgens niet echt meer al te veel gebeurt wanneer het op de Zenos auto aankomt. Recentelijk is het immers stil gebleven rondom dit automerk.

 

Zenos auto’s

Aangezien eigenlijk dit gehele artikel om de Zenos auto draait is het zo dat ik je nu graag nog meer over dit soort desbetreffende auto’s wil gaan vertellen. Er bestaat immers dus een grote kans dat je dit soort desbetreffende auto’s wel interessant vindt. De Zenos auto is verder ook in ieder geval wat mij betreft een interessante autosoort. Vandaar dat er zeker wel boeiende dingen over de Zenos auto valt te vertellen, waardoor het verder ook leuk is om deze autosoort nu inderdaad nog uitgebreider te bespreken.

Zenos E10

Zoals je al eerder in dit artikel hebt kunnen lezen is het zo dat Zenos zich richt op de productie van sportieve auto’s. De Zenos E10 is dan ook een auto met een sportief karakter. Zo is het namelijk bijvoorbeeld zo dat deze auto een erg laag gewicht heeft. Deze auto weegt namelijk maar 720 kilo. Dit komt onder andere doordat deze auto geen dak heeft. De Zenos E10 is dus een open auto. Ook is het zo dat de Zenos E10 net zoals de meeste sportwagens een zitplaats kan bieden aan maximaal 2 personen. Deze auto is verder voorzien van een motor met 200 pk. Hierdoor is het zo dat de Zenos E10 instaat is om vanuit stilstand binnen 4,6 seconden naar de 100 kilometer per uur te kunnen accelereren. Deze auto kan verder een topsnelheid van 216 kilometer per uur behalen.

Er zijn trouwens ook nog andere varianten van de Zenos E10 uitgebracht die de namen Zenos E10 R en Zenos E10 S dragen. Deze auto’s hebben net iets andere specificaties dan de ‘normale’ Zenos E10. Wat voor soort prestaties de auto in kwestie echt daadwerkelijk kan afleveren is dan ook afhankelijk van om wat voor soort variant van deze auto het precies gaat.

 

In een Zenos auto rijden

Ik wil nu verder nog gaan bespreken hoe er (eventueel) in een Zenos auto gereden kan worden. Het is immers ontzettend goed mogelijk dat dit iets is waar je wel in geïnteresseerd bent wanneer je tot op dit punt van dit artikel die over de Zenos auto gaat terecht bent gekomen. Er valt verder overigens ook zeker het een en ander te vertellen over het rijden in een Zenos auto. Het is namelijk zo dat er meerdere verschillende manieren zijn waarop er in dit soort auto’s gereden kan worden.

Zo kan je namelijk bijvoorbeeld in een Zenos auto gaan rijden door zo’n auto aan te schaffen. Wanneer je inderdaad een Zenos auto gekocht hebt ben je hier immers de eigenaar van waardoor je dan dus zelf kan bepalen wanneer je in zo’n desbetreffende auto gaat rijden als je tenminste over een geldig rijbewijs beschikt.

Verder kan er tevens in een Zenos auto gereden worden door zo’n soort auto te gaan huren. Dit is echter eigenlijk wel alleen maar een optie voor de korte termijn. Het is immers niet al te gebruikelijk om auto’s voor een lange periode te huren. Dit is namelijk bijvoorbeeld doorgaans financieel gezien nogal onvoordelig.

Het is ook nog eventueel een mogelijkheid om in een Zenos auto te kunnen gaan rijden door deze auto te gaan leasen. In principe is het leasen van een auto trouwens goed te omschrijven als het huren van zo’n voertuig voor een langere periode. Wanneer je een auto leased krijg je deze immers doorgaans in ieder geval wel weken en mogelijk zelf jaren lang tot je beschikking. Een geleasede auto wordt echter alleen meestal nooit in je eigen bezit.

In theorie kan er tevens verder nog in een Zenos auto worden gereden door deze van iemand te lenen. Het kan ontzettend prettig zijn om inderdaad op deze manier in een Zenos auto te gaan rijden wanneer dit iets is dat je wel zou willen! Je bent bij deze manier van het rijden van een Zenos auto echter wel geheel afhankelijk van andere mensen. Vandaar dat dit in de praktijk dus doorgaans ook geen echte serieuze optie is om daadwerkelijk in een Zenos auto te kunnen gaan rijden.

 

Tot slot

Dit artikel die over de Zenos auto gaat is richting zijn einde aan het gaan. Er is inmiddels namelijk al een hele hoop verteld over deze autosoort door middel van dit artikel. Voor zover ik weet valt er dus niet echt meer iets over het automerk in kwestie te vertellen dat echt nog dingen aan dit artikel zou kunnen toevoegen. Daarom heb ik er dus voor gekozen om dit artikel af te gaan ronden.

Voordat ik dit huidige artikel echt geheel tot zijn einde zal laten gaan komen wil ik je trouwens wel eerst graag nog even het een en ander gaan vertellen over een paar van de andere artikelen die hier op www.goedkope-lease-auto.com kunnen worden teruggevonden! Het is namelijk erg goed mogelijk dat er hier op deze website nog wel andere artikelen staan die je interesseren.

Zo is het namelijk bijvoorbeeld mogelijk dat je het artikel die over Aston Martin gaat en hier op deze website is terug te vinden wel blijkt te kunnen waarderen. Aston Martin is namelijk net zoals het automerk waar dit huidige artikel over gaat een automerk dat afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk en zich richt op de productie van sportieve auto’s. Deze beide desbetreffende automerken zijn dus met elkaar te vergelijken.

Ook het artikel die over Donkervoort gaat zou een ander artikel van deze website kunnen zijn die je op prijs kan stellen. Donkervoort is namelijk een Nederlands automerk dat auto’s produceert die goed met de auto’s van Zenos te vergelijken zijn. Wanneer je dit punt van dit huidige artikel bereikt hebt is het dus goed mogelijk dat je dit artikel die over Donkervoort gaat op prijs kan stellen.

Zenos auto afbeelding

Op de bovenstaande afbeelding is een door Zenos geproduceerde auto terug te zien. Vandaar dat ik het dus ook gepast vond om deze afbeelding toe te gaan voegen aan dit artikel die over dit desbetreffende automerk gaat.